.

Volejbolā komandām uzvaras, basketbolā zaudējums

iesūtīts: 2014.11.24 10:38
Svētdien 23.novembrī, Madonas pilsētas sporta centrā norisinājās Latvijas čempionāti volejbolā 1.līga vīriešiem un sievietēm. Sievietēm mūsu komanda HETA/MADONA pirmajā spēlē uzņēma Murjāņu sporta ģimnāzijas komandu. Spraigā piecu setu spēlē ar rezultātu 3:2 uzvarēja mūsu komanda. Otrajā spēlē pēc uzvarētajiem diviem setiem, HETA/MADONA trešo setu zaudēja, bet ceturto setu uzvarēja un visā spēlē uzvarēja ar 3:1. Pēc nospēlētām sešām spēlēm ar piecām uzvarām un vienu zaudējumu un 14.punktiem,mūsu komanda ieņem otro vietu turnīra tabulā – 9.komandu konkurencē.


Turpat sporta centrā vīriešu čempionātā, Madonas komanda uzņēma Jelgavas novada – Valgundes komandu. Arī interesantā cīņā ar rezultātu 3:1 uzvarēja mūsu komanda un ar izcīnītajiem 12.punktiem – 6.spēlēs(5.uzvaras un 1.zaudējums) ieņem trešo vietu 10.komandu konkurencē. Nākamā spēle mums izbraukumā 30.novembrī pret Valkas komandu. Madonā mūsu komandai nākamā spēle pret līgas līderiem Vecumnieku komandu 7.decembrī.

21.novembrī savu spēli Latvijas čempionāta 3.līgā basketbolā aizvadīja BK Madona/BJSS komanda, sacenšoties ar Carnikavas komandu. Tikai spēles izskaņā sāka izpausties viesu komandas pāŗsvars un atskanot spēles beigu signālam rezultāts uz tablo bija 92:77 Carnikavas komandas labā. Rezultatīvākais mūsu komandā ar 19.gūtajiem punktiem bija Jurģis Juška. Nākamā spēle Madonā mūsu komandai ir 12.decembrī pret Stasis/Alūksne komandu.

                                                Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators 

                                                                                                                                M.Gailums

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums