Madonas novada pašvaldība sāk jauno sezonu pieaugušo sporta aktivitātēs un aicina pieteikt volejbola komandas, novada čempionātam volejbolā vīriešiem

iesūtīts: 2014.10.21 11:11
Pēc nelielas atpūtas sākas jaunā sezona Madonas novadā, pieaugušo sporta aktivitātēs. Jau ierasts, ka jauno sezonu sākam ar Madonas novada atklāto čempionātu volejbolā vīriešiem. Spēles ir paredzēts sākt jau novembra mēnesī. Arī telpu futbola čempionātu ir paredzēts sākt novembra mēnesī. 2.novembrī notiks arī finālsacensības basketbolā – Madonas novada čempionātā. Savus treniņus un sacensības Madonas pilsētas sporta centrā ir sākuši arī dambretes spēles entuziasti.

Madonas novada sporta spēļu komandas uzsākušas sezonu Latvijas čempionātos volejbolā – Heta /Madona(sievietes)-treneris Jānis Sudārs, VKMadona(vīrieši)- treneris Guntis Lazda, basketbolā – BK Madona/BJSS-treneris Agnis Beķeris, florbolā – FK Madona- treneris Kalvis Koskevičs, FK Kalsnava – treneris Helmuts Polis un hokejā(entuziastu hokeja līga) Skandibus, Latvāņi(neatkarīgā amatieru hokeja 3.līga).

Pieteikums 
Nolikums 
Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators M.Gailums
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums