.

Ar mainīgām sekmēm Latvijas čempionāta spēles aizvadījušas Madonas novada sporta spēļu komandas

iesūtīts: 2014.10.20 11:54
Nedēļas nogalē Latvijas čempionātos basketbolā, florbolā un volejbolā spēles aizvadījušas Madonas novada sporta spēļu komandas.

17.oktobrī Madonas pilsētas sporta centrā Latvijas basketbola 3.līgā, BK Madona/BJSS ar rezultātu 86 – 79 uzvarēja BS Rīga komandu. Rezultatīvākie mūsu komandā – Artūrs Škute – 31.punkts un Alvis Lazdups 15.punkti. Turnīrā BK Madona/BJSS komandai viena uzvara un viens zaudējums. Nākamā spēle izbraukumā Cēsīs pret Dārznieks/Cēsu BJSS komandu, bet nākamā mājas spēle 14.novembrī plkst.18:30, kad tiks uzņemta SK Ezerzeme/Rēkne komanda.
19.oktobrī, Latvijas čempionātā volejbolā 1.līga vīriešiem, ļoti interesantā spēlē Madonas komanda ar rezultātu 3:2 uzvarēja Gludi/LM Rīga komandu. Pēc nospēlētām 3.spēlēm mūsu komandai 2.uzvaras un viens zaudējums. Nākamā spēle Madonas komandai 8.novembrī Kuldīgā, bet sporta centrā redzēsim Madonas komandu 23.novembrī plkst.15:00 pret Valgundes komandu.
Ar mazākām sekmēm Latvijas čempionātu florbolā 1.un 2. līgā ir uzsākušas mūsu novada komandas - FK Madona un FK Kalsnava. FK Madona 18.oktobrī Madonas pilsētas sporta centrā ar rezultātu 2:5 piekāpās komandai Lekrings 1/Cēsis komandai. Pēc četrām nospēlētām spēlēm FK Madona komandai ir viena uzvara un trīs zaudējumi. Nākamā spēle ir Kocēnos 24.oktobrī pret komandu Pēdu Nav, bet Madonā mūsu komandu redzēsim 1.novembrī plkst.18:30, kad tiksimies ar FK Rīga – 1 komandu. FK Kalsnava komandai pēc aizvadītām trīs spēlēm ir trīs zaudējumi un nākamā spēle ir 31.oktobrī, Kalsnavas pamatskolas sporta zālē plkst.20:00, pret komandu FANSTEAM/Aizkraukle komandu. Cerēsim uz mājas sienu palīdzību un pirmā uzvara šogad būs jau 31.oktobrī.
Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators    M.Gailums
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums