BK Madona/BJSS starts jaunajā sezonā

iesūtīts: 2014.10.07 16:33
BK Madona jau pagājušajā sezonā startēja Latvijas Basketbola līgas (LBL) sistēmā -LBL3 regulārajā čempionātā. Spēcīgākā līga ir Aldaris LBL, kurā šosezon startēs 11 Latvijas profesionālās komandas, tad seko LBL2, kurā šosezon startē 16 komandas-pārsvarā lielo klubu fārmklubi, tad seko LBL3.

      Sezonas sākums izdevās neveiksmīgs, jo vairākās spēlēs tika zaudēts ar dažu punktu pārsvaru. Uz sezonas beigām komanda stabilizējās, tika saprasts, kas tiek uz treniņiem, spēlēm un kas ļoti vēlas pārstāvēt šo komandu, un rezultāti nelika gaidīt- vairums uzvaru tika izcīnītas sezonas beigās, kas izrādījās nedaudz par vēlu.
     Klubs arī šogad mēģinās iesākto-apvienot pieredzi ar jaunību. BK Madona/BJSS šogad ir uzstādījusi mērķi iekļūt 12 labāko komandu vidū un cīnīties „play-off”.
     Latvijas Basketbola savienības valde apstiprinājusi LBL 3.divīzijas čempionāta dalībniekus un izspēles sistēmu. Turnīrā piedalīsies 17 komandas, kuras pirmajā posmā būs sadalītas divās apakšgrupās un izspēlēs divu apļu turnīrus. Pa piecām labākajām komandām, līdz ņemot savstarpējo spēļu rezultātus, otrajā posmā cīnīsies par 1.-10.vietu, pārējās par 11.-17.vietu. Izslēgšanas turnīrā piedalīsies 12 komandas. 
     Pirmajā posmā komandas sadalītas grupās pēc 2014.gada sezonas rezultātiem. A grupa: Salacgrīva, Carnikava, Cēsis, Iecavas "Dartija", Alūksne, Madona, BJBS "Rīga", Limbaži, Rēzeknes "Ezerzeme"; B grupa: Saulkrasti, Sigulda, Rūjiena, Bauska, BJBS "Rīga/Rīdzene/Turība-2", Krāslava, "Vidzemes Augstskola/Valmiera Glass-2" un SK "Bruņinieks" (Svente, Daugavpils novads).
     Klubs tika nodibināts 2012. gadā, pateicoties Māra Caunīša (kluba prezidents) iniciatīvai. Komandu veido spēlētāji, kas savas basketbola iemaņas apguvuši un apgūst Madonas bērnu un jaunatnes sporta skolā. 
     Pirmā sezonas spēle paredzēta jau 10.oktobrī izbraukumā pret BK Alūksne, bet sezonas atklāšanas pirmā mājas spēle Madonas sporta centrā 17.oktobrī 19.30 pret BS Rīga komandu.
    Klubs arī šosezon domās par skatītāju piesaistīšanu. Informācija par spēļu datumiem un laiku ir pieejama Madonas pilsētas iestādēs un tirdzniecības vietās, kā arī plašsaziņas līdzekļos. Biļetes cena uz spēli 0,50 euro centi. Nopērkot biļeti, skatītājiem ir arī iespēja piedalīties soda metienu konkursā (soda metienu konkursanti tiek noteikti ar izlozes palīdzību - katrā spēlē 5 skatītāji), un uzvarētājs saņem balvu. Sezona ir tikai sākumā, tāpēc novēlēsim mūsu komandai veiksmi, nāksim uz Madonas pilsētas sporta centru un atbalstīsim savu komandu!
     Liels paldies par atbalstu komandai jāsaka Madonas pilsētas domei, Madonas BJSS, INNOVATION&INTELIGENCE sistēmu inovācijas, SIA PRO marex, Latvijas Inovatīvās medicīnas fonds, SKANDIbus, KCB, MVR LUX, Liezēres pagasta pārvaldei!
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums