Madonas pilsētas 2014. gada atklātais čempionāts pludmales volejbolā ir noslēdzies!

iesūtīts: 2014.08.08 15:14
30. un 31. jūlijā notika Madonas pilsētas 2014. gada atklātā čempionāta pludmales volejbolā fināla posms, kurā tika noskaidrotas labākās šīs sezonas komandas jauniešu – vīriešu, sieviešu un vīriešu +40 grupās.


30. jūlijā piedalījās 12 stiprākas un meistarīgākās jauniešu – vīriešu komandas no dažādiem Latvijas novadiem. Visspēcīgākās un meistarīgākās komandas finala posma bija sekojošas: 1. vieta – komanda no Jēkabpils „DOS NOS” (Artjoms Soboļevs un Edvīns Skrūders)  2. vieta – komanda no Madonas „SIGNALS EM” (Edgars Līcītis, Vasilijs Trusovs un Ernests Berkmanis); 3. vieta – komanda no Vecpiebalgas „MVR LUX” (Gatis Slavēns un Jānis Daļeckis).

31. jūlijā sacensības notika sieviešu un vīriešu +40 komandas. Spēcīgākās sieviešu konkurencē fināla posmā bija sekojošas komandas: 1. vietā – komanda  no Madonas „HETA” (Sabīne Cimdiņa un Ilze Rubule); 2. vietā – komanda no Gulbenes „LORA” (Solvita Vīcupa, Daiga Nikitina un Inese Ubaga); 3. vietā – arī komanda  no Madonas „Saulainās” (Dairita Pulkstene un Anete Petzāle).

Vīriešiem +40 fināla posma spēcīgāko trijniekā iekļuva tikai vietējas komandas un tās ir sekojošas: 1. vieta – „Ezis” (Jānis Sudars, Māris Belorags, Andris Stalīdzāns un Dzintars Greļs); 2. vieta – „Cartel – AVD” (Arkādijs Strods, Ivars Bodžs, Dzintars Vasiļjevs un Valdis Paura); 3. vieta – „ROKERI” (Valentīns Rakstiņš, Sandis Sproģis un Edgars Līcītis).

 

Vasilijs Trusovs

vasikus@inbox.lv

mob. 29937779 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums