.

Madonas pilsētas ielās un Smeceres sila sporta un atpūtas bāzē, notikušas starptautiskas sacensības rollerslēpošanā.

iesūtīts: 2014.07.22 11:33
Latvijas Slēpošanas savienība sadarbībā ar Madonas novada pašvaldību, Madonas BJSS un biedrību “A-Madona” šā gada 19. un 20.jūlijā Madonā rīkoja pirmo posmu Latvijas čempionātam rollerslēpošanā, kam bija Starptautiskās Slēpošanas federācijas (FIS) statuss un kas vienlaikus bija arī izmēģinājums pasaules kausa posmam, kurš šajā Vidzemes slēpošanas centrā paredzēts nākošajā gadā.

Latvijas Slēpošanas savienība sadarbībā ar Madonas novada pašvaldību, Madonas BJSS un biedrību “A-Madona” šā gada 19. un 20.jūlijā Madonā rīkoja pirmo posmu Latvijas čempionātam rollerslēpošanā, kam bija Starptautiskās Slēpošanas federācijas (FIS) statuss un kas vienlaikus bija arī izmēģinājums pasaules kausa posmam, kurš šajā Vidzemes slēpošanas centrā paredzēts nākošajā gadā. Pirmajā dienā valsts čempionātā dalībnieki sacentās 200m sprintā klasiskajā stilā Madonas pilsētas ielās, bet otrajā dienā pazīstamajā sporta un atpūtas bāzē “Smeceres sils” notika distances slēpojums brīvajā stilā ar intervāla startu, elites grupas vīriem veicot 10km, bet dāmām 6km. Sacensībās pavisam bija pieteikti 155 sportisti no Latvijas, Lietuvas, Baltkrievijas un Krievijas. Pateicoties Mārtiņam Niklasam un biedrībai “Rollertour”, kopš 2006.gada tiek rīkotas rollerslēpošanas sacensības, bet ar Latvijas Slēpošanas savienības atbalstu no 2012.gada rollerslēpošanā, tiek rīkoti arī Latvijas čempionāta posmi. Esam pieraduši pie Skandināvijas posma un Latvijas čempionātiem FIS statusā ziemā, bet šogad arī pirmais posms Latvijas čempionātā rollerslēpošanā bija FIS sacensības. Turklāt papildus tam šīs sacensības bija arī izmēģinājums Pasaules kausa posmam, kas paredzēts “Smecersila trasē” Madonā 2015.gada vasarā.

Čempionātā piedalījās arī labākai Madonas distanču slēpotāji un biatlonisti – Arvis Liepiņš, Rolands Pužulis, Valdis Bodnieks, Raimo Vīgants, Ieva Pūce, Laura Beļajeva, Niks Saulītis un citi.

Ar sacensību rezultātiem var iepazīties: www.infoski.lv

Vairāk foto: www.madona.lv sadaļā sports- foto galerija

Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators: Māris Gailums

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums