Madonas balvu izcīņa un Latvijas čempionāts rollerslēpošanā

iesūtīts: 2014.07.16 14:18
19.un 20.jūlijā Madonas pilsētā un sporta un atpūtas bāzē “Smeceres sils” notiks Madonas balvu izcīņa un Latvijas čempionāts rollerslēpošanā.

Rollerslēpošana pēc idejas ir līdzīga distanču slēpošanai. Taču "slēpes" ir uz riteņiem. Tā ir alternatīva ziemas prieku mīļotājiem vasaras periodā, kā arī lielisks treniņš jebkuram sporta cienītājam. 

Pirmajā dienā 19.jūlijā notiks sprinta sacensības Madonas pilsētā – Raiņa ielā, iepretīm Madonas pilsētas kultūras namam.  Būs interesanti vērot kā vairāk kā 100 dalībnieku sacentīsies 200 metru sprintā pret gana stāvo Raiņa ielu! Tāpēc izbrīvē laiku, lai atnāktu uz paskatītos uz "slēptotājiem vasarā"!

Pirmās dienas kvalifikācijas starts ir paredzēts plkst.15:00. Turpinājumā pēc rezultātiem kvalifikācijas sacensībās sāksies izslēgšanas sacensības, līdz pat fināliem. 20.jūlijā sporta un atpūtas bāzē “ Smeceres sils” notiks sacensības ar intervāla startu – brīvajā solī un starts ir paredzēts 11:00.

Sacensībās piedalīsies labākie Latvijas rollerslēpotāji, kā arī viesi no Lietuvas,  Baltkrievijas, Krievijas junioru izlase.

Nolikums un startu laiki pielikumā.

Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators    M.Gailums


Nolikums 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums