Kalsnavas un Ļaudonas pagastos noticis Latvijas Republikas čempionāts ar pludiņa makšķeri tautas klasē.

iesūtīts: 2014.07.03 08:07
2014.gada 28.-29.jūnijā, Kalsnavas un Ļaudonas pagastu teritorijā – Aiviekstes upē norisinājās Latvijas čempionāts ar pludiņa makšķeri tautas klasē komandām un individuāli.

Pavisam čempionātā piedalījās 10 komandas un 30 dalībnieki no komandām – Savieši, Rīgas Brekši, Jersika, Jēkabpils, Kalsnava, Mētriena, Āķis, Preiļi, Madona un Draugi. Čempionāts norisinājās divas dienas. Pirmajā dienā makšķerēšana notika Ļaudonas pagasta teritorijā, bet otrajā dienā dalībnieki sacentās Kalsnavas pagasta teritorijā – Aiviekstes upē. Čempionātu organizēja un atbalstīja Latvijas makšķerēšanas sporta federācija, Kalsnavas pagasta pārvalde un Ļaudonas pagasta pārvalde. Atbildīgais par sacensību norisi – Viktors Ūdris.

Noslēdzoties divu dienu sacensībām un apkopojot rezultātus individuālajā vērtējumā par čempionu kļuva – Raimonds Purniņš/Rīgas Brekši/4,676 kg., otrajā vietā – Arnis Vucens/Jersika/4,146 kg., bet trešajā vietā – Viktors Ūdris/Kalsnava/3,144 kg.

Komandu vērtējumā 1.vieta un čempionu kauss– Rīgas Brekši/Raimonds Kinerts, Renārs Purniņš, Raimonds Purniņš/, 2.vietā – Kalsnavas komanda/Viktors Ūdris, Jānis Viļēvičs, Andris Turkins/, bet trešajā vietā – Jēkabpils komanda/Juris Ņikandrovs, Ivars Mednis, Jānis Skrējāns/.

Čempionāta rezultāti un foto pielikumā.

‌Individuālā kopvērtējuma tabula

Komandu kopvērtējuma tabula

                                Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators M.Gailums

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums