Novada čempionātā futzālā uzvar Kusas komanda

iesūtīts: 2014.04.15 13:38
Ar spēlēm 12.aprīlī, Madonas pilsētas sporta centrā ir noslēdzies Madonas novada atklātais čempionāts futzālā(telpu futbolā). Čempionātā pavisam piedalījās 7.komandas(Aizpurve; Madona; Zellis/Gulbene/; Lubāna; Kusa; Kvartālisti; Kvarcs).

Komandas katra ar katru izspēlēja divus riņķus. Tieši pēdējā sacensību kārta bija izšķirošā, lai noskaidrotu čempionāta godalgoto vietu ieguvējus. Saskaitot visus izcīnītos punktus par Madonas novada atklātā čempionāta uzvarētājiem kļuva komanda Kusa – 25.punkti. Otrajā vietā – komanda Kvarcs – 24.punkti, bet trešajā vietā komanda – Zellis no Gulbenes – 22.punkti.

Par čempionāta labāko vārtsargu tika atzīts – Emīls Lielpēteris/Aizpurve/,bet čempionāta rezultatīvākais spēlētājs – Renārs Šķenders/Zellis/ - 21.vārti.

Visi godalgoto vietu ieguvēji saņēma Madonas novada pašvaldības dāvinātās medaļas, komandas kausus, bet uzvarētājkomandas dalībnieki piemiņas kausus.

Paldies gribu teikt čempionāta galvenajam tiesnesim Armandam Meščerskim, viņa tiesnešu un organizatoru komandai, par čempionāta norises organizēšanu.

Nākamais turnīrs notiks jau 20.aprīlī, Madonas pilsētas sporta centrā – Lieldienu kauss.

                        Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators M.Gailums

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums