D.Ivanovam uzvara Baltijas izaicinājuma kausa MX open klasē

iesūtīts: 2014.04.14 10:43
Veiksmīgi svētdiena izrādījusies mūsu novadniekiem, motokrosa braucējam Dāvim Ivanovam- Dāvis izcīnijis uzvaru Baltijas izaicinājuma kausa MX open klasē.

Apsveicam ar uzvaru!

12. aprīlī ar Starptautisko sacensību seriāla motokrosā „Baltijas jūras Izaicinājuma Kauss” Latvijas posmu motocentrā „Zelta Zirgs” Ķegumā tika atklāta 2014. gada motokrosa sezona Latvijā un Baltijā. 

Baltijas jūras Izaicinājuma Kauss (BIK) ir starpvalstu sacensību projekts, kas iesākts 2006. gadā, sadarbojoties Igaunijas, Somijas un Latvijas Motosporta federācijām, taču vēlāk projektam pievienojās arī Lietuvas Motosporta federācija.

26. aprīlī Dāvis savus spēkus pārbaudīs amatieru kartingu sacensībās "Red Bull Kart Fight" pasaules finālā Austrijā. 

Vēlam veiksmi! 

Latvijas "Red Bull Kart Fight" sacensībām tika reģistrējušies vairāk kā 800 dalībnieki no visas Latvijas un, lai iekļūtu finālā, braucējiem bija jāizcīna ātrākā tituls kādā no reģionālajiem atlases posmiem. Tie notika Kandavā, "333" trasē Ropažos un Madonā.

Fināla cīņas bija ļoti spraigas, jo no katra reģionālā posma bija ieradušies ātrākie un 59 braucēju konkurencē pirmo vietu izcīnīja 22 gadus vecais Dāvis Ivanovs. Dāvis, kurš nodarbojas ar motokrosu, pirms tam piedalījās Madonas posmā, kur ieguva otro vietu.

Avots: http://www.delfi.lv/auto/motorusports/uz…


Edīte Miķelsone

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums