LBL3 sezona noslēgusies

iesūtīts: 2014.04.03 16:01
Pēc 2 gadu pārtraukuma LBL sistēmā šogad atgriezās Madonas komanda. Iepriekš tika startēts ABL (amatieru basketbola līgā), kur Madonas BJSS uzdevums vairāk bija audzināt jaunos spēlētājus. Šogad-nodibinot BK Madona, starts LBL3(Latvijas basketbola līga 3) sacensībās, kur mēģinājums pieredzi apvienot ar jaunību.

     Sezonas sākums izdevās neveiksmīgs, vairākas spēles tika zaudētas ar dažu punktu pārsvaru. Uz sezonas beigām sastāvs nostabilizējās, tika saprasts-kas tiek uz treniņiem, spēlēm un kas ļoti vēlas pārstāvēt šo komandu, un rezultāti neizpalika. Protams-vēlējāmies iekļūt  izslēgšanas spēlēs, bet šogad nedaudz pietrūka, jo vairums uzvaru tika izcīnītas sezonas beigās-nedaudz par vēlu.

     26 spēlēs tika izcīnītas 8 uzvaras un 18 zaudējumi, turnīra tabulā 14 komandu konkurencē, tas deva vietu aiz izslēgšanas spēļu pirmā astotnieka. Sezonas laikā komandā tika iesaistīti pavisam 21 spēlētāji, no tiem vairums strādājošie, studenti un arī esošie Madonas BJSS audzēkņi. Komandas līderi sezonā bija Artūrs Škute ar vidēji spēlē 17,4 punktiem un 11,7 izcīnītajām bumbām, visvairāk piespēļu-vidēji 3,8 partneriem atdeva Jurģis Juška, bet precīzākais no tālās distances-ar vidēji 35,7 procentiem bija Rinalds Kočāns.

     Visas sezonas laikā mājas spēlēs Madonas pilsētas sporta centrā skatītājiem tika organizēts konkurss. Spēļu starplaikos varēja izmēģināt spēkus metienos no soda līnijas. Uzvarētājam regulārajā sezonā naudas balva 15 euro, bet pēdējā sezonas mājas spēlē skatītāju konkursā tika izspēlēta lielā balva. Visiem par pārsteigumu un lielu prieku uzvarēja un pie lielās naudas balvas 200 euro vērtībā tika Lelde Grahoļska.

     Vislielākais paldies par šīs sezonas pozitīvajām emocijām, iespēju startēt šajā turnīrā, savā un komandas vārdā jāsaka kluba prezidentam Mārim Caunītim, Madonas novada pašvaldībai un Madonas pilsētas pārvaldniekam Guntim Ķeverim , lieliskajiem skatītājiem, kuru atbalsts tribīnēs bija fantastisks visas sezonas laikā!

                                                                BK Madona komandas treneris   A.Beķeris

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums