Dacei Saulītei un Mārai Rināsai bronzas medaļas Pasaules veterānu čempionātā

iesūtīts: 2014.04.02 14:11
Aizvadītajā nedēļā Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā jau sesto reizi notika Pasaules čempionāts telpās vieglatlētikas veterāniem (WMACi 2014) vecumā no 35 gadiem līdz pat 80 - 85 gadiem. Sacensībam bija reģistrēti 3821 dalībnieks no 70 valstīm, Latviju šajā forumā pārstāvēja vairāk nekā 50 vieglatlētu, viņu vidū Māra Rināsa un Dace Saulīte no Madonas, startējot 3km soļojumā telpās un 10km soļojumā šosejā.

 Ja runā par populārākajām sporta karalienes disciplīnām, tad droši var nosaukt 60m un 200m skrējienus, kā arī pusmaratonu.

 Latvijas sportistu  guvums ir iespaidīgs – 21 medaļa (piecas zelta, pa astoņām sudraba un bronzas godalgām), kā arī vēl 26 dalībnieku rezultāti labāko sešiniekā.

Uz Madonu atvestas 2 bronzas medaļas, startējot soļotāju komandas sastāva vecuma grupās W45 10km distancē Mārai Rināsai un Dace Saulītei. Šīs vasaras nogalē labākie Latvijas vieglatlēti – veterāni startēs atkal - Eiropas čempionātā Izmirā (Turcija).

Sveicam mūsu sporta veterānes ar izcīnītajām medaļām. Novēlam sportiskus panākumus arī turmākajās sacensībās Pasaulē, Eiropā un Latvijā.

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums