Madonas novada kausa izcīņā florbolā – uzvar komanda” Brendoni”

iesūtīts: 2014.04.01 14:51
29.-30.martā Madonas pilsētas sporta centrā notika Madonas novada kausa izcīņa florbolā. Kausa izcīņā, divu dienu garumā spēlējot katrs ar katru vienu riņķi komandas noskaidroja kausa ieguvējus.

Šogad kausa izcīņā piedalījās 6.komandas – Ziemeļblāzma/1.vidusskola, Jaunkalsnava, Madonas Lokomotīve, Kalsnava, Brendoni(Madona) un komanda ”Gandrīz Madonieši”. Izcīnot piecas uzvaras, piecās spēlēs par 2014.gada Madonas novada kausa ieguvējiem kļuva komanda” Brendoni”, kuras sastāvā spēlēja spēlētāji, kas Madonas komandas pārstāv Latvijas čempionāta florbolā vīriešiem virslīgā un 2.līgā. Komandā spēlēja – Kaspars  Adijāns, Jānis Adiāns, Renārs Vārsbergs, Kalvis Koskevičs, Jānis Plāte, Matīss Budovskis, Artūrs Keiselis, Aleksejs Gusarovs, Mārcis Māliņš, Edgars Gailums, Miķelis Gailums, Kārlis Jāņekalns, Renārs Ieviņš.

Otrajā vietā un sudraba medaļas – komanda “Gandrīz Madonieši”, kas pateicoties uzvarai papildlaikā ar rezultātu 4:3 pār “ Madonas Lokomotīvi”, kuriem trešā vieta un bronzas medaļas. Ceturtajā vietā – Kalsnava, piektajā vietā – Ziemeļblāzma/1.vidusskola, 6.vietā – Jaunkalsnavas zēnu komanda.

Par kausa izcīņas rezultatīvāko spēlētāju ar 32.punktiem(18.vārti un 14.piespēles), kļuva Kārlis Krastiņš(Gandrīz Madonieši), labākais vārtsargs – Egīls Kazakevičs(Madonas Lokomotīve), bet par kausa izcīņas vērtīgāko spēlētāju, tika atzīts Edgars Gailums(Brendoni).

Uzvarētāji un godalgoto vietu ieguvēji saņēma Madonas novada pašvaldības dāvinātās medaļas, komandas kausus, bet uzvarētāji un labākie spēlētāji piemiņas kausus.

Paldies par turnīra norisi Florbola klubam “Madona” , personīgi Andrim Levim un sekretariāta komandai, kā arī sacensību tiesnešiem Gatim Gailumam, Aleksejam Gusarovam, Kalvim Koskevičam, kas tiesāja lielāko spēlu daļu Madonas novada kausa izcīņā florbolā.

Vairāk foto no kausa izcīņas: www.madona.lv sadaļā sports/foto galerija

                                                                Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators

                                                                                                                                M.Gailums

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums