.

Rūdolfa Kugrēna Stand-up izrāde "PLEZĪRS"

iesūtīts: 2019.04.30 21:06
Arī Jaunlazdonā jau jūtams vasarīgs laiks un radošajā centrā Mcity Madonā gatavojamies dažu mēnešu brīvdienām. Kam gan nepatīk brīvdienas, kad nekas nav obligāts! Taču vēl pirms tam Madonā jāuztaisa viens kārtīgs Plezīrs. Noslēgsim Augu ielas pasākumu sezonu 10. maijā ar dzīvu komēdiju, jo Rūdolfs Kugrēns aicina uz savu piekto stand-up soloizrādi ar nosaukumu PLEZĪRS! Piedāvājam izvēlēties divus sākuma laikus 18.00 (ir vēl vietas) un 20.00 (jau izpārdots)

Šajā izrādē Rūdolfs asprātīgi dalīsies savos novērojumos par to, kā mēs ikdienā komunicējam gan ar ļoti tuviem, gan ar visai tāliem cilvēkiem un kāpēc mēs tā cenšamies iejusties starp tiem, kas mums apkārt. Paskatīsimies, kā pensionāri izliekas jauni, kamēr jaunieši jūtas paši pieaugušākie un to, cik liela māksla ir iekļaušanās sabiedrībā un saprašanās ar citiem. Tas, gluži tāpat kā ‘stand-up’, nav jums nekāds plezīrs, bet gan smags ikdienas darbs.


Pasākumu apmeklēt iespējams, tikai veicot biļešu rezervāciju iepriekš, jo vietu skaits diemžēl ierobežots. Tev tikai jāatsūta savs vārds uzvārds, tel.nr., un vajadzīgo biļešu skaits uz Melnais Piens sociālā tīkla lapu ziņas formā vai raksti sms uz 25634383 /Lauris/. Iesaku nekavēties, jo visiem var arī nepietikt! Biļešu iegāde pasākuma dienā pirms pasākuma.


Paldies visiem, kas palīdz organizēt pasākumus Augu ielā visas sezonas garumā. Paldies Madonas novads par sadarbību.


Vairāk informācijas par izrādi var atrast sociālā tīkla portālā facebook.com: https://www.facebook.com/events/334910470569319/

Ja ir kādi jautājumi vai neskaidrības, droši sazinies ar mums.


Noslēgsim publisko pasākumu sezonu Augu ielā godam un ar pamatīgu smieklu devu visai vasarai.


Tiekamies jau pavisam drīz!


Informāciju sagatavoja: Lauris Krievs, Biedrības "Melnais Piens" projektu vadītājs

Ievietoja: Daiga Iraida, Kultūras nodaļa
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums