.

Aicinājums uz labdarības koncertu Madonas "BALTĀS ISTABAS" izveidei!

iesūtīts: 2016.11.03 13:51
28.novembrī plkst.19.00 Madonas kultūras namā notiks burvīgs Latvijas operas solistu populārās pasaules opermūzikas labdarība koncerts solistu Kristīnes Zadovskas, Elīnas Šimkus, Sergeja Jēgera, Armanda Siliņa, koncertmeistaru Ērikas Apeines, Ievas Šmites un kora "Reversium", kurā pēc madonieša, aktiera un populāro televīzijas šovu vadītāja Valtera Krauzes un domu draugu iniciatīvas tiks vākti naudas līdzekļi Madonas "Baltās istabas" izveidei Parka ielā 6...

Šajā istabā cilvēkiem ar īpašajām vajadzībām, pensionāriem un daudzbērnu ģimenēm būs iespēja izmazgāt veļu (paredzēts iegādāties 3 veļas automātus ar žāvētāju), dušas telpa tiks pielāgota pensionāru un invalīdu vajadzībām, papildus to vēl aprīkojot ar speciālām palīgierīcēm, kā arī tiks izveidota atpūtas istaba ar interneta iespējām komunālo maksājumu u.tml. veikšanai, spiediena mērītāju, televizoru u.c..

Visas iesaistītās personas dalību veic bez atlīdzības.

100% visi ienākumi no koncerta biļetēm tiks novirzīti "Baltās istabas" izveidei Madonā.

Biļetes uz koncertu jau tagad var iegādāties kinoteātra "Vidzeme" kasē Madonā un "Biļešu paradīze" kasēs un internetā visā Latvijā. Atbalstīt vari, arī ziedojot uz zemāk norādīto kontu.

Šīs idejas autora Valtera Krauzes atbalstītāji un projekta organizatori ir madonieši - uzņēmēja Nelda Janoviča un producents Jānis Kļaviņš.

Attīstot iepriekšējos gados izveidojušos pieredzi bērnu labdarības pasākumu organizēšanā (septiņu gadu garumā ar Madonas uzņēmēju, iedzīvotāju un pašvaldības atbalstu tika organizēta Ziemassvētku labdarības eglīte Madonas trūcīgo ģimeņu bērniem), šogad attīstām ideju izveidot tik ļoti nepieciešamo higiēnas vajadzību nodrošināšanas atbalsta centru, kuram dots nosaukums "Baltā istaba" - Madonā, Parka ielā 6.

Projekta ietvaros paredzēta šādu iespēju sniegšana vientuļiem pensionāriem, invalīdiem, daudzbērnu ģimenēm (ieeja, uzrādot apliecības, ar nelielu līdzmaksājumu ikdienas izmaksu: elektrības un uzturēšanas izmaksu daļējai segšanai):
  -  trīs veļas mazgājamo mašīnu ar žāvētāju iegāde, veļas gludinātavas nodrošināšana;
  - atpūtas telpas - "Baltās istabas" izveide (t.sk. atpūtas telpa veļas mazgāšanas laikā - dators komunālo maksājumu veikšanai; asinsspiediena mērīšanas iekārta u.c.).
-  esošās dušas telpas pielāgošana pensionāru un invalīdu vajadzībām (bez paliktņa dušas telpas izveide), speciāla dušas roktura un pielāgotu solu iegāde.

Kopumā projekta īstenošanā piedalāmies visi madonieši - iedzīvotāji, uzņēmēji, pašvaldība (telpu remonta darbu veikšana, iztrūkstošo izmaksu segšana).

Kopējās projekta izmaksas tiek rēķinātas 5000 EUR apmērā (t.sk. pašvaldības ieguldījums apm. EUR 2500).

Visi koncertā iegūtie līdzekļi tiks izmantoti minētā projekta īstenošanai.

Līdz š.g. 28.novembra pasākumam vēlamies sasniegt zināmus rezultātus - veikt esošās dušas telpas pielāgošanu lietotāju vajadzībām:
[1] Esošās dušas telpas pārveide atbilstoši pensionāru, invalīdu u.c. lietotāju ērtībai 440 EUR
Pārējās izmaksas (darbi, kas tiks veikti no 28.11.2016. labdarības koncertā iegūtajiem un saziedotajiem līdzekļiem):
[2] Veļas mazgājamās istabas izveide (pensionāri, invalīdi; daudzbērnu ģimenes (ieeja, uzrādot attiecīgu apliecību) 2100 EUR
[3] Atpūtas  - “Baltās istabas” izveide (mēbeles, dators, remonts, spiediena mērītājs u.c.) 2460 EUR

Aicinām arī Tevi un ikvienu madonieti piedalīties šīs idejas īstenošanā, lai atvieglotu ikdienu tiem, kas sev vairs nevar tieši palīdzēt, kā arī tiem, kam šī nelielā palīdzība būtu īpaši noderīga!
Ziedojumu konts (ar tiesībām uz nodokļu atlaidi!), ar norādi:
Ziedojums "Baltās istabas" izveidei
MADONAS NOVADA PAŠVALDĪBA
Reģ.Nr.LV90000054572, Saieta laukums 1, Madona, Madonas novads, LV-4801
Konts Nr. LV 97 UNLA  0030 9001 4261 6

Paldies visiem, kas jau ir atbalstījuši šo projektu!
Pateicībā un labas veiksmes vēlējumos mums visiem -
LAI MUMS KOPĀ IZDODAS!
Info tālrunis: 29162862 (Nelda)

‌Informāciju iesūtīja: Jānis Kļaviņš.

‌‌Rediģēts: 04.11.2016..

‌Ievietoja:
‌Inga Arāja

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums