.

Dziedošo - muzicējošo ģimeņu “Spietam” 25. jubileja

iesūtīts: 2016.11.01 13:28
Ir atkal novembra sākums, kad dziedošo-muzicējošo ģimeņu “Spiets” dodas pie saviem klausītājiem un skatītājiem, šoreiz gan 25 gadu jubilejas zīmē, veltot šos svētkus arī savai Madonai 90. gadadienā. Pilsētā, kur esi gaidīts, uz “Spieta” jubilejas pasākumu ieradīsies gan savējie, gan viesi...

Un tā - ar aktieriem Dinu Kristīni Bitēnu, Atvaru Sirmo un Daci Skadiņu (rūķīti Kikī), kurus kopā vieno vārds “Čučumuiža”, ieskandināsim pasākuma pirmo daļu, kas būs saistoša gan maziem, gan lieliem. Ja pusstundu garā programma mazākos bērnus būs nogurdinājusi, piecpadsmit minūšu starpbrīža laikā tos varēs aizvest mājās. Šajā laikā un pasākuma sākumā zālē būs skatāmi Kārļa Kumsāra un Anitas Kļaviņas veidotie videomirkļi par “Spieta” pēdējo 15 gadu darbības laiku.


“Spieta” koncerta otrā daļa veidota kā atsevišķs uzvedums, un uz to var ierasties tie, kuri nav paguvuši uz lielkoncerta sākumu pulksten 18. Šī daļa būs saistoša visiem, sākot no skolas vecuma līdz pat brieduma gadiem. Ne velti pasākums tā arī saucas “No bērnības līdz brieduma gadiem”, kur dziesmā, dejā uzrunāsim visus, kas atrodas zālē.

Pasākumā neaizmirsīsim arī tos “spietotājus”, kuri svētkos nebūs uz skatuves, bet atradīsies skatītāju rindās. Viņus gaida īpašs pārsteigums.

Atgādinu, ka līdz svētdienai, 6.novembrim, Madonas muzejā skatāma izstāde “”Spietam” 25”, ko sadarbībā ar “Spietu” veidojusi māksliniece Danute Vēze. 5. un 6.novembrī visiem “Spieta” dalībniekiem, labvēļiem, atbalstītājiem 25 gadu garumā uz izstādi ieeja - bez maksas. Pēc tam šo izstādi redzēsim Madonas novada bibliotēkas konferenču zālē, vēlāk plānots to parādīt citos Latvijas novados.

“Spiets” darbosies turpmāk citās formās, un lielkoncerti tuvākajos gados netiek plānoti. “Spieta” jubilejas pasākumi ir arī kā dāvana ikvienam tā labvēlim un atbalstītājam. Dāvanai tiek pievienots jubilejas buklets, kas iespiests ar SIA “Erante” atbalstu. Īpašs paldies Ilutai Ošai par maketēšanu. Izstādē un bukletā atzīmējam visus, kas bijuši kopā ar mums šos 25 gadus, sveicot arī tos skatītājus un klausītājus, kam ģimene ir patiesa vērtība. Mīļš paldies visiem, kam mēs bijām svarīgi 25 gadu garumā, paldies visiem, kas rūpējas par Madonas labklājību, jo tā ir arī mūsu visu labklājība!

Madonas pilsētas kultūras namā 5.novembrī pulksten 18:00.

Ieeja bez maksas.

Uz mīļu saredzēšanos un sadzirdēšanos!

Anita Kļaviņa
Madonas un citu Latvijas novadu dziedošo-muzicējošo ģimeņu vadītāja


Informāciju sagatavoja: Madonas un citu Latvijas novadu dziedošo-muzicējošo ģimeņu vadītāja Anita Kļaviņa.

‌Ievietoja:
‌Inga Arāja
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums