.

Pozitīvs un izklaidējošs humora vakars latviešu valodā

iesūtīts: 2016.09.22 12:26
Turpinot tradīciju, biedrība Melnais Piens organizē pozitīvu un izklaidējošu humora vakaru 15. oktobrī no pulksten 18:00 līdz 20:00 Madonas pilsētas kultūras namā.

Ja citur pasaulē stand-up komēdijas un improvizācijas teātra žanri jau izsenis ir bijuši plaši apmeklēti un tiem ir gadiem ilgas tradīcijas, tad galvaspilsētā Rīga un Latvijā plašākai sabiedrībai tiek organizēti salīdzinoši nesen. Pēc organizatoru domām, daudziem Madonas pusē dzīvojošajiem smiekli un humors ir neatņemama dzīves filozofijas sastāvdaļa, tāpēc arī organizējam šādu pasākumu gan sev, gan citiem. Aicinām visiem interesentiem izbrīvēt sestdienas vakaru un izmantot šādu iespēju - pasmieties kopā brīvā un nepiespiestā atmosfērā kopā ar ģimeni un draugiem.

Vakaru atklās Latvijas jaunās paaudzes stāvkomēdijas jeb stand - up zināmākais pārstāvis Rūdolfs Kugrēns no apvienības Comedy Latvija. Rūdolfs plašāku atpazīstamību guvis kā viens no 4 komiķiem, kuri 2015. un 2016.gadā aktualizēja stāvkomēdiju kā komēdijas žanru, kas spēj būt analītiski kritisks par sabiedriskām un politiskām norisēm, piedaloties Sarunu festivāla LAMPA organizētajā "Politiķu cepienā”. Šobrīd aktuālākā no joku tēmām pašam ir cilvēku kolektīvie un personīgie fiasko, kas nereti ir labākie grūdieni tālākai, veiksmīgākai rīcībai.

Humora pasākumā piedalīsies radošās apvienības Spiediens enerģiskākā četrotne. Viņu starpā arī pašmāju improvizācijas talants Sanda Dejus. Radošā apvienība Spiediens kopā darbojas no 2009.gada. Pamatsastāva aktieri ar improvizācijas teātri gan atsevišķi ir nodarbojušies jau krietni ilgāk. Saprotot, ka viņus visus vieno humors, skatuve, un smiekli, aktieri apvienojušies vienā komandā. Taču vēl vairāk prieku viņiem rada tas, ja notiekošais uz skatuves, patīk arī citiem! Apvienība regulāri viesojas ārzemēs, piedaloties dažāda veida meistarklasēs un pārstāvot Latviju starptautiskos Improvizācijas teātra festivālos. Vairāk informācijas par apvienību var atrast viņu interneta mājas lapā www.spiediens.lv.

Biļetes cena: 5.00, 8.00, 10.00 EUR. Ir iespēja aicināt draugus un kolēģus nākt kopā, jo iepriekšpārdošanā, pērkot 4 vienādas biļetes, piektā nāk par baltu velti.
Iepriekšpārdošana: no 20.09.2016. tikai Madonas kino Vidzeme kasē Tirgus ielā 5, Madonā
(darba laiks: O,T,C,P 10:00 - 16:00 un kinofilmu demonstrēšanas vakaros).
Biļetes būs pieejamas arī pasākuma dienā uz vietas Madonas KN telpās no pulksten 17:00.

Izmantojot iespēju biedrība Melnais Piens pateicās pasākuma atbalstītājiem: Madonas pilsētas domei, SIA Capsinfo, SIA Madonas Viesnīca, SIA Laikraksts Stars, Madonas kultūras nama kolektīvam un MCity radošo darbnīcu centra cilvēkiem par ieguldītajām pūlēm pasākuma tapšanā un koordinēšanā.

Vairāk informācijas par pasākumu un tā dalībniekiem var atrast mūsu organizācijas sociālo tīklu lapās: www.facebook.com/melnaispiens un www.draugiem.lv/melnaispiens .

Vienkārši - pozitīvs un izklaidējošs humora vakars latviešu valodā!



Informāciju iesūtīja: Madonas pilsētas kultūras nama mākslinieciskās daļas vadītāja Ināra Cakule.
Mob.tālr.: 00 371 26339045.

Ievietoja:
Inga Arāja
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums