PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

Sestdien, 4.jūnijā no pulksten 21:00 kopīgā pastaigā “Dzīvie logi” iestaigājam Madonas centrālo promenādi

iesūtīts: 2016.06.03 22:53
Šobrīd mana dzimtā pilsēta svin jubileju! Katra jubileja ir īpaša. Šī iezīmē pēdējo desmitgadi līdz simtgadei! Madona, kaut arī ir viena no jaunākajām Latvijas pilsētām, neskatoties uz savu jaunību, jau ir paspējusi pierādīt savu savdabību un kļūt pamanāma arī starp pilsētām ilgdzīvotājām. Madona pārņem tradīcijas un veido savas. Pasākums “Dzīvie logi”, kurš Madonā notiks pirmo reizi, iezīmē jaunu ceļu uz tradīciju saglabāšanu un jaunu veidošanos.

Šoreiz mūsu ceļš būs pastaigai paredzēts. Madona ir tik skaista un kopta, ka katra no Madonas ielām, ieliņām un šķērsielām būtu Promenādes nosaukuma cienīga, bet tomēr Blaumaņa ielai laiku lokos ir izveidojies īpašāks stāsts. Šo stāstu stāstīsim bez vārdiem, ielūkojoties Blaumaņa ielas logos, ieskatoties Raiņa un Saules ielu krustojumos, un turpinot ceļu pa Blaumaņa ielu līdz pat Saieta laukumam. Pastaigājoties mēģināsim ieraudzīt ko tik ļoti labi zināmu un arī ko nebijušu, savādāku, pa nopietnam un ar smaidu, par ko vēlāk varētu parunāt.
Logi ar šo zīmi jūs gaida:
Pastaigu Blaumaņa ielā sāksim pulksten 21:00 no ēkas ar 16.numuru. Piestāsim pie 14. un 12.. Ieskatīsimies Raiņa ielas 3. un 4.numuru logos. Aizstaigāsim līdz Saules ielas 15.numuram. Tad pa Raiņa ielu dosimies uz augšu piestājot pie ēkām ar 6. un 10.numuriem. Atgriezīsimies uz Blaumaņa ielas un pavērosim 3.a un 3.numuru logus. Tā pastaigājoties nokļūsim līdz Saieta laukumam. Vēl mirkli aizkavēsimies pie ēkas ar adresi: Saieta laukums 10 un tad tālākais ceļš mūs vedīs līdz svētku estrādei Saieta laukumā. Tur arī atvērsies pēdējais šīs neparastās pastaigas logs - logs uz nākamo… pastaigu?, kuru turpināsim deju ritmos Saieta laukumā līdz pat rītam?... Vai līdz nākamajai jubilejai?

Ja vēlaties padarīt svētku sajūtu vēl krāšņāku, pievienojieties pastaigai!
Izrādiet savu mīlestību Jubilārei - pilsētai, kurā esat gaidīti!



Informāciju sagatavoja: galvenā speciāliste kultūras darba organizatore Inga Arāja.
Mob.tālr.: 00 371 27837389.

Ievietoja:
Inga Arāja

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums