PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

Par īpaši zemu cenu pieejamas pirmās biļetes uz 6.populārās mūzikas festivālu „Zelta šlāgeris 2016” Madonā

iesūtīts: 2016.04.20 16:54
30. jūlijā Madonas estrādē notiks jau 6. tradicionālais populārās mūzikas festivāls „ZELTA ŠLĀGERIS 2016”, kurā uzstāsies populārākās Latvijas šlāgermūzikas grupas un izpildītāji.

Šogad festivālā uzstāsies: Galaktika,Dzintars Čīča,Tērvete,Tranzīts,Māsas Legzdiņas,Edgars Pujāts,Kantoris 04,Ginc un Es,Normunds un Inga,Ineta Rudzīte,Dobeles Zemessargi,Mākoņstūmēji,Santa Kasparsone,Dricānu Dominante,Gunārs Meijers,Heinrihs Kalvītis,un citi.

Ņemot vērā šlāgerfestivāla panākumus un skatītāju atsaucību,Madonas novada pašvaldība un Latvijas Šlāgerkanāls nolēmuši turpināt aizsākto labo tradīciju un organizēt arī šogad festivālu „ZELTA ŠLĀGERIS”.

Šlāgerfestivālu vadīs šlāgermūzikas eksperts un aktieris Guntis SKRASTIŅŠ.

Atbalstot festivāla aktīvākos apmeklētājus, organizatori arī šogad piedāvā ekskluzīvu iespēju Madonas novada un tuvākās apkārtnes iedzīvotājiem savlaicīgi iegādāties biļetes uz festivālu „ZELTA ŠLĀGERIS” par īpaši zemām cenām. Pirmās 500 biļetes šobrīd ir tirzniecībā tikai par 4 Eur , pasākuma dienā to cena sasniegs  10 Eur.

Pasteidzieties un iegādājieties biļetes uz festivālu „ZELTA ŠLĀGERIS” par 4 Eur Madonas kinoteātra „Vidzeme” kasē no 5.aprīļa!

Uz tikšanos 30. jūlijā Madonas estrādē festivālā „ZELTA ŠLĀGERIS 2016” !

Festivāla organizatori

Ievietoja:E.Miķelsone

 

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums