PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

Latgales vēstniecība GORS aicina iesniegt pieteikumus 2017. gada izstādēm!

iesūtīts: 2016.04.15 13:59
Lai turpinātu veidot Latgales vēstniecību GORS kā vienotu nacionālas nozīmes kultūras telpu un nodrošinātu līdzsvarotu un kvalitatīvu kultūras piedāvājumu visās pārstāvētajās jomās, koncertzāle iedibina atklātu ikgadēju izstāžu projektu konkursu.

 Mākslinieki un kuratori izstādes aicināti pieteikt līdz aprīļa beigām! Plašāk ar nolikumu iespējams iepazīties: http://www.latgalesgors.lv/lv/izstades

 Latgales vēstniecība GORS nepilnus trīs gadus ilgajā darbības laikā, pildot savu koncertzāles pamatfunkciju, blakus skatuves mākslām, pirmā stāva publiskajā zonā veiksmīgi realizē arī izstāžu darbību. Te notikušas kā glezniecības, tā foto un dizaina izstādes, arī multimediāli projekti, savus darbus izstādījuši kā profesionāli mākslinieki, tā mākslas un dizaina studenti. Gada sākumā lielu skatītāju  interesi izraisīja Artūra Kondrāta interaktīvā fotogrāfiju izstāde "Momentum”, vēl līdz aprīļa sākumam skatāma profesora Roberta Muža portretu un ainavu retrospekcija, bet par vasaras emocionālu vizuālo piedzīvoju solās kļūt jaunās mākslinieces Mētras Štelmaheres fotoizstāde.

 Latgales vēstniecība GORS ir atvērts sadarbībai un gaida izstāžu pieteikumus vizuālās mākslas, dekoratīvi lietišķās mākslas un dizaina jomā, kā arī ar kultūrizglītību, kultūras mantojumu saistītās jomās. Iesniegtos projektus vērtēs profesionāla žūrija, pēc rezultātu apstiprināšanas uzsāksim darbu ar katru no nākamā gada izstāžu pieteicējiem.

 

Vēsti sagatavoja:

Guna Kalnača

Latgales vētsniecības GORS mākslas izstāžu kuratore


Ievietoja: E.Miķelsone
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums