PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

Koncertšovs “Super Mikrofons” jau 16.aprīlī. Atklāj jaunas zvaigznes! Iesaisties! Pavadi aizraujošu vakaru! Balso par savu favorītu!

iesūtīts: 2016.03.29 16:46
Lielākā ierakstu kompānija Latvijā “Mikrofona ieraksti” viesojas Madonā, lai rīkotu koncertšovu SuperMikrofons. Tā ir reta izdevība vienā vakarā vienkopus redzēt vairākus populārus māksliniekus un pavadīt aizraujošu vakaru ar spēlēm un šova elementiem. Katrs koncerta apmeklētājs var iesaistīties un līdzdarboties šova tapšanā un radīt vislabāko priekšstatu par madoniešiem un savu pilsētu topošajā TV raidījumā “SuperMikrofons”, ko jūnijā varēsim vērot Latvijas Neatkarīgajā Televīzijā. Informāciju par koncertšova jaunumiem varat uzzināt klausoties Radio Skonto, Radio TEV un Rietumu Radio...

Raimonds Pauls: “ Ja vēlies kaut ko izdarīt, kaut kas ir arī jādara.”

Atzīmējot 20 gadus latviešu mūzikā, kompānija “Mikrofona ieraksti” sadarbībā ar Latvijas Neatkarīgo Televīziju lielākajās Latvijas pilsētās piedāvā koncertšovu “SuperMikrofons”, Madonā piedalīsies gan paši kompānijas dibinātāji un vadītāji Elita Mīlgrāve un Guntars Račs, gan arī tādi pazīstami izpildītāji kā Olga Rajecka, Ieva Akuratere, šī gada konkursa Supernova uzvarētājs Justs Sirmais un Madonas novadniece Ieva Kerēvica. Koncertu vadīs un savus hitus izpildīs arī Lauris Reiniks!

Lauris Reiniks: “Savs talants ir jānes uz āru. Varbūt šī ir jūsu laimīgā biļete, lai ienāktu Latvijas mūzikas pasaulē, kura vienmēr gaida svaigas vēsmas.”

Koncertšova laikā būs iespējams ne vien noklausīties jau pazīstamu zvaigžņu priekšnesumus, bet arī atklāt jaunas zvaigznes, jo katrā koncerta norises vietā notiks arī jauno talantu konkurss, kuru vērtēs iepriekš minētie mākslinieki. Balsot par saviem favorītiem varēs koncerta apmeklētāji. Šobrīd uz iespēju piedalīties koncertšovā Madonā izcīnījuši - Adrija Apine, Grupa „Melns uz balta”, Dagmāra Laicāne, Evelīna & Līva, Nadīne Stirniniece, Kristaps Vēvers, Grupa „Frekvence”, Anete Vītoliņa, Grupa „Četri vienā”, Ainārs Uzulnieks.

Kas ir SuperMikrofons?

Guntars Račs: “Tie būs svētki gan mums, gan pilsētai, kurā notiks pasākums. Bet visvairāk tie būs svētki katras pilsētas jaunajiem talantiem, kuriem šī ir unikāla iespēja.”

Elita Mīlgrāve: Mums ar Guntaru radās iecere, kā šos koncertus apvienot ar jauno talantu meklējumiem, pie tam jautrā un atraktīvā veidā - sarīkojot spēli un koncertu vienlaikus, iesaistot šovā arī mūsu māksliniekus, to visu nofilmējot un parādot Latvijas Neatkarīgajā televīzijā. Elitai Mīlgrāvei šis nosaukums un projekts radās domājot, kā atzīmēt Mikrofona Ieraksti 20 gadu jubileju, ko svinēsim šogad. Gribējām ar skaistiem koncertiem apceļot Latviju, piesaistot savus draugus - māksliniekus, ar kuriem gadu gaitā daudz kas darīts kopā - izdoti albumi, rīkoti koncerti. Bet mums bija sajūta, ka ar vienkāršu koncertu ir par maz. Ierakstu kompānijas sūtība ir meklēt jaunos talantus, dot tiem iespēju spert pirmos soļus mūzikas izdošanas virzienā. Tas būs katras Latvijas pilsētas iznāciens un parādīšanās - kas pie jums interesants, kādi mūziķi, tērpi, dejotāji, koristi, jo priekšnesuma amplitūda nav ierobežota - ir iespējams viss, sākot no vienkārša solista, beidzot ar grupu, vokālo grupu, vai pat sadziedāšanos korī.

Kompānija “Mikrofona ieraksti” šo 20 gadu laikā ir aktīvi meklējusi un attīstījusi jaunus vārdus Latvijas mūzikā, Konkursatiem ir iespēja  iegūt galveno balvu 1000 Euro apmērā, kā arī piedalīties koncertu sērijas noslēguma koncertā “20 gadi latviešu mūzikā".

Madonas pilsētas kultūras namā 16.aprīlī pulksten 19:00.
Biļetes uz koncertšovu var iegādāties: www.bilesuparadize.lv vai kinoteātra „Vidzeme” kasē.
Biļetes cena: 7.00, 10.00, 12.00, 15.00 EUR.

Koncertšovs notiek 15.04. Ventspilī - „Jūras vārti”, 16.04. Madonā - Madonas pilsētas kultūras namā, 17.04. Liepājā - Rožu zālē, 29.04. Jelgavā - Jelgavas kultūras namā, 30.04. Rēzeknē - koncertzālē “Gors”, 05.05. Cēsīs - Vidzemes koncertzālē, 08.05. Valmierā - Valmieras kultūras namā un tagad arī Rīgā 15.maijā, kas būs visas šīs koncertu sērijas noslēguma pasākums.



Informāciju sagatavoja: MicRec.
‌Informāciju iesūtīja: Madonas pilsētas kultūras nama mākslinieciskās daļas vadītāja Ināra Cakule.
Mob.tālr.: 00 371 26339045.

‌Ievietoja:
‌Inga Arāja

 

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums