.

Uzmanību! Pasākums pārcelts! Dziedātājas Alises Kantes džeza mūzikas projekts "Alise N’Wonders"

iesūtīts: 2016.02.02 13:45
Ko sagaidīt? Ļauties skaistam, pozitīvam mūzikas ceļojumam ar dziedātāju Alisi Kanti, kuras ēteriskā un gaisīgā daba ar dzīvesprieka mirdzumu mijās ar tikpat juteklisku, izjustu krāsu un nianšu bagātu mūzikas valodu, kura izteikta kopā ar lielisku, profesionālu džeza mūziķu sastāvu - Staņislavu Judinu (kontrabass), Ati Andersonu (taustiņi), Jāni Jaunalksni (bungas). Programma ir tikpat krāsaina un daudzpusīga, cik mūziķi paši - sarežģītām džeza harmonijām mijoties ar vieglām skanīgām melodiskām līnijām un brīvu improvizāciju...

Koncerta pirmajā daļā iepazīsiet Alisei Kantei raksturīgo maigo, samtaino, tai pat laikā spēcīgo balss tembru gan oriģinālkompozīcijās, gan pašu aranžētajās latviešu komponistu skaistākajās dziesmās, gan džeza mūzikas klasikā. Savukārt, otrajā un trešajā daļā skanēs populāri 80to, 90to gadu ārzemju deju mūzikas, siltie latīņamerikāņu mūzikas ritmi bossa-nova un samba, kas mīsies ar svinga un grūva ritmiem, un pazīstamas latviešu autoru melodijas ar džeza odziņu.

Vakars ar mūziku, kur elegance un izsmalcinātums vienlaikus tiekas ar sirsnību, dzīvesprieku, enerģiju un modernu, oriģinālu mūzikas garšu. Nepalaidiet garām šo tik jauko vakaru! Patīkams baudījums būs gan pašiem pieredzējušākajiem klausītājiem, gan tiem, kas vēlas tikai padejot.

Informācija: smecere.lv, ieskatam https://www.youtube.com/watch?v=Rq4R4YOiLBg .

Smeceres kroga Mūzikas klubā 20.februārī 20:00.
Pasākuma ilgums ~ 5 stundas. Sākums pulksten 20:00, koncerts no pulksten 21:00.
Ieejas maksa: 5.00 EUR.



Informāciju iesūtīja: Smeceres kroga Mūzikas klubs.
Mob.tālr.: 00 371 20224664.

Rediģēts: 16.02.2016.

Ievietoja:
Inga Arāja
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums