.

FORTE 15 gadu jubilejas un atvadu koncerts

iesūtīts: 2016.02.02 12:14
13.februārī Valentīndienas noskaņās Madonas daudzfunkcionālajā hallē notiks grupas Forte 15 gadu jubilejas un atvadu lielkoncerts, kurā skatītājus sagaida daudz un dažādi pārsteigumi. Kā īpašie viesi visas nakts garumā uzstāsies Bet Bet, Otra puse, Kristīna Zaharova, Oskars Deigelis, Kurts (S'T'A), DJ Dween un DJ Roberts Lejasmeijers. Pasākumu no pulksten 21:00 iesildīs Madonas jauniešu grupas Zaļais skapis, Frekvence, Melns uz Balta.

Tā kā līdzšinējais grupas solists, exfabrikants Zix (Zigmārs Liepiņš) šobrīd dzīvo ārzemēs, tad šā gada rudenī Forte dalībnieki vienojušies ar grupas pirmo solistu un vienu no dibinātājiem Kasparu Maku par dalību atvadu koncertos. "Esam ļoti priecīgi noslēgt Forte darbību tieši pirmajā grupas sastāvā, pievienojoties vienīgi Artūram Bricim, kurš jau divus gadus ir pilntiesīgs grupas Forte dalībnieks. Šajos koncertos esam iecerējuši atskatīties uz grupas daiļradi visu 15 gadu garumā un ceram īpaši pārsteigt savus fanus no grupas pirmsākuma laikiem," stāsta grupas dalībnieks un producents Jānis Kļaviņš.

“Tā būs kā otrās jaunības svinēšana mūzikā vai arī mēģinājums atgriezties atpakaļ reiz jau izdzīvotās sajūtās,” stāstā Kaspars Maks. Solists cer, ka uz “Fortes” koncertiem atnāks gan šodienas jaunieši, gan tie sirdī jaunie cilvēki, kuri šīs grupas mūziku labprāt klausījās un dejoja tās ritmos pirms 15 gadiem. “Būs interesanti,” ieintriģē Kaspars.

Grupa Forte dibināta 2001.gadā, pastāvēšanas laikā izdevusi četrus studijas albumus un vairākas reizes nominēta mūzikas balvām. Par viņu lielākajiem hitiem uzskatāmas dziesmas: "Ģevuški", "Stereo vējš", "Pa ceļam vasara", "Laika upe", "Ja tu esi", "Tur tālumā" un citas.

Grupas sastāvs: Kaspars Maks - solists; Jānis Kļaviņš - taustiņinstrumenti, balss; Rolands Radionovs - horeogrāfija, dejas; Viktors Bartušs - horeogrāfija dejas; Artūrs Bricis - dejas. Kā ģitārists skaņu ierakstu studijā un lielākajos koncertos piedalās Mārcis Auziņš.

Madonas daudzfunkcionālajā hallē 13.februārī pulksten 21:00.

Biļešu iepriekšpārdošana:
"Biļešu paradīzes" un kinoteātra "Vidzeme" kasēs.
Biļešu cena: iepriekšpārdošanā 5.00 EUR, VIP biļete sēdvietai tribīnēs 8.00 EUR;
pasākuma dienā 7.00 EUR, VIP biļete sēdvietai tribīnēs 10.00 EUR.



‌Informāciju iesūtīja: grupas dalībnieks un producents Jānis Kļaviņš.

‌Ievietoja:
‌Inga Arāja

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums