.

20.septembrī koncerts dziesmu šovs „Mīlam Raimondu Paulu”

iesūtīts: 2015.09.11 14:06
Latvijas Televīzija sadarbībā ar kompāniju "MicrecPM" piedāvā iespēju visiem reģiona māksliniekiem interpretēt kādu no R.Paula dziesmām vai skaņdarbiem sešos reģionālajos koncertos, kas veltīti Raimonda Paula 80-gadei. Madona ir izvēlēta kā viena no vietām, kur notiks koncerti. Dalību konkursam pieteikuši dažādu paaudžu un stilu dziedātāji. Pārsvarā koncerta dalībnieki ir no Madonas novada, bet dalību koncertā pieteikuši arī no Apes, Veclaicenes un Rīgas. Priekšnesumi būs gan akustiski, gan instrumentāli, ko daudzviet papildinās mūziķu grupa Sandra Sproģa vadībā. Viesis uz Madonas skatuves aktieris Rihards Lepers uzņēmies programmas vadītāja lomu.

Koncertu fiksēs LTV filmēšanas grupa un materiāls skatītāju balsošanai par savu simpātiju tiks izvietots arī LTV mājas lapā - www.lsm.ltv.lv . Balsošana notiks septembra pēdējā nedēļā. Dalībnieki, kurus šajos koncertos izvēlēsies projekta organizatori, kā viesi uzstāsies TV spēlē "Mana dziesma", kas sešos raidījumos būs veltīta Maestro mūzikai sešās dažādās tēmās.

R.Paulam veltītajā koncertā būs atpazīstami daudzi mūsu dziedošie spēki - Lolita Krūmiņa un viņas audzēkne Vika Vogina, Ilze Rijniece, kā arī  viņas vadītā vokālā grupa „The sound effect” un popgrupa „Smaidiņš”, Katrīna Štromberga, Nadīna Stīrniniece, ļaudonietis Artūrs Biķernieks un Dzelzavas vokālais ansamblis „Variants” un pavisam jauna dziedātāju apvienība „Sārtās rudens lapas”, kas tapusi tieši šim koncertam. Uz Madonu tālu ceļu veiks arī dziedātāji no Rīgas - Elizabete Siliņa un Roberta Kumsāre (Arta Kumsāra mazmeita). No Apes pieteikuši dalību konkursā dziesmu kopa „SIA Atmoda”, solisti Auce Java un Ina Vistiņa, kā arī viesosies Veclaicenes jauktais ansamblis.

Raimonda Paula mūzika skanēs arī Madonas pūtēju orķestra izpildījumā!

Madonas pilsētas kultūras namā 20.septembrī pulksten 16.

Ieeja: bez maksas.

Koncertu atbalsta Madonas novada pašvaldība.

Informāciju iesūtīja: Madonas pilsētas kultūras nama atpūtas pasākumu organizatore Ināra Cakule.
Mob. tālr.: 00 371 26339045.

Ievietoja:
Inga Arāja
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums