.

„Dāvana Raimondam Paulam” Madonā 20.septembrī

iesūtīts: 2015.07.21 16:23
Šogad rudenī Latvijas Televīzija sadarbībā ar kompāniju "MicrecPM" filmēs muzikālu šovu "Mīlam Raimondu Paulu", kas veltīts Maestro 80-gadei, kuru atzīmēs 2016.gada 12.janvārī. Sagaidot šo nozīmīgo jubileju, iecerēti 6 + 1 iknedēļas koncerti ar visu labāko Latvijas izpildītāju dalību, kuri interpretēs Raimonda Paula dziesmas visdažādākajos žanros. Katrā vakarā notiks skatītāju balsojums par to, kura dziesmas interpretācija ir pelnījusi iemūžināšanu ierakstu studijā, lai to iekļautu veltījumu albumā "Mīlam Raimondu Paulu", kas dienas gaismu ieraudzīs uz Maestro jubileju. Arī Maestro izvēlēsies savus favorītus. Visas izvēlētās dziesmas satiksies noslēguma - 7.raidījumā, kas arī būs jaungada nakts šovs Latvijas televīzijā.

Maestro allaž ir bijis talantu meklētājs un vienmēr augstu vērtējis pašdarbības kolektīvu entuziasmu, tāpēc ir piedāvāta iespēja iesaistīties šajā projektā reģiona māksliniekiem ar savām R.Paula dziesmu/skaņdarbu interpretācijām. Aicināti ir visi - gan pop un rock grupas, gan šlāgermūzikas atskaņotāji, gan vokālās grupas, solisti un ansambļi, orķestri, kori un dejotāji, gan jaunie talanti gan pieredzējuši mākslinieki. Rosinājums ir  meklēt neparastus salikumus un kooperācijas starp izpildītājiem, tādējādi veidojot interesantus un neparastus numurus, kas varētu pretendēt uz labākā/ interesantākā izpildījuma titulu reģionā un tālāk piedalīties TV šovā, kā "Tautas balss".

 Koncerts Madonā notiks 20.septembrī, ko fiksēs LTV filmēšanas grupa. Visā Latvijā notiks 6 šādi koncerti. Iegūto materiālu skatīsies Maestro un programmas veidotāji, lai izvēlētos 1 no katra nofilmētā koncerta ( kopā 6), kas pārstāvēs konkrēto reģionu. Arī koncertu apmeklētāji varēs balsot par savu favorītu. Nofilmētais materiāls tiks izvietots arī LTV mājas lapā - www.lsm.ltv.lv , komunicēts sociālajos tīklos un aicināts balsot par labāko.

Aicinām dalībniekus no Madonas un apkārtējiem novadiem – Lubānas, Cesvaines, Ērgļiem, Varakļāniem, Jēkabpils, Gulbenes, Alūksnes u.c.  Savus pieteikumus nosūtīt uz madonasnams@inbox.lv līdz š.g. 25.augustam (kontaktpersona Ināra Cakule tel.26339045), norādot izvēlēto Maestro skaņdarbu, izpildījuma veidu un iesaistītos māksliniekus vai grupas, (vēlama video vai audio demo versija). Organizatori patur iespēju arī  atteikt dalību koncertā, ja ir pārāk liels dalībnieku skaits vai arī priekšnesums neatbilst koncerta koncepcijai un kvalitātei.

„Raimonds Pauls ar koncertiem Madonā viesojies ir daudzkārt, tāpēc brīnišķīgi, ka mums dota iespēja dāvāt savu sveicienu  Maestro lielajā jubilejā tieši šādā veidā” , Madonas kultūras nama mākslinieciskās daļas vadītāja Ināra Cakule.

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums