Pārlapojam grāmatas kopā ar autoru

iesūtīts: 2019.03.22 11:21
Madonas novada bibliotēkas iesniegtais projekts VKKF “Pārlapojam grāmatas kopā ar autoru” ir guvis atbalstu un varēsim noorganizēt tikšanās ar autoriem Madonas novada bibliotēkā un arī Madonas pilsētas vidusskolā.

Projekta pamatideja – tiekoties ar autoriem, radīt interesi par latviešu literatūras saturisko daudzveidību, tās tapšanas procesiem un autoriem kā personībām, grāmatu lasīšanu kā interesantu nodarbi un kultūrvēstures izzināšanas procesu. Projekta plānoto tikšanās laiki ir: aprīlis, septembris, oktobris, novembris.

Pirmajā tikšanās reizē 11. aprīlī plkst.17:00 Madonas novada bibliotēkā viesosies Karīna Račko. Autore teic: “Mana Latvijas tūre rit pilnā sparā, un šobrīd teju sāk šķist, ka dzīvoju pie automašīnas stūres, tomēr es ļoti priecājos tikties un iepazīties ar katru lasītāju.”

Rakstniece atpazīstama kā popularitāti guvušo erotisko romānu “Saplēstās mežģīnes”, “Debesis pelnos” un “Samaitātā” autore, kā arī zobārste un pasniedzēja Rīgas Stradiņa universitātē. Pirms diviem gadiem rakstnieci Karīnu Račko zināja tikai daži, tagad viņas vārds ir viens no visvairāk apspriestajiem pēdējo gadu latviešu rakstniecībā, gūti rekordlieli grāmatu pārdošanas rādītāji.

Sirsnīgā sarunā mēģināsim likt daudzpunktes un izsaukuma zīmes cilvēka esības, jēgas meklējumos, iekšējo kaislību un vētru peripetijās, lai apzinātos, cik ļoti vērts ir katrs mūsu sirdspuksts. Uzpūš kaislību vējš, kādas acis slēdz slēdzenes vaļā un tevi iestāsta, iezīmē, iededzina līdz baltkvēlei savā gaismas stāstā. Tās ir Mīlestības atvērto durvju dienas.

Saruna ar jauniešiem un pedagogiem 11. aprīlī plkst. 14:20 Madonas multifunkcionālajā jaunatnes iniciatīvu centrā “Kubs”. 

Rakstniece priecājas par katru pasākuma apmeklētāju, kurš lasa, saprot, iedvesmojas, mīl! K. Račko: “Patiesībā ir tikai divas iespējas - izsapņot savu dzīvi vai izdzīvot savus sapņus.”

Aicinām autores grāmatu lasītājus, būsiet laipni gaidīti!


Sarmīte Radiņa 

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums