.

Ghetto Games un Raimonds Elbakjans viesosies Madonā

iesūtīts: 2017.03.24 15:47
Madonas puses jauniešiem tiek dota lieliska iespēja ne tikai fiziski padarboties kopā ar Ghetto Games aktīvistiem, bet arī vairāk uzzināt par lielāko ielu sporta un ielu kultūras kustību Latvijā un ne tikai.

Notici sev, ka vari un jau esi pusceļā līdz panākumiem!

13. aprīlī. plkst.14:00, Madonas Sporta hallē vietējos jauniešus uz fizisku treniņu un motivējošu sarunu par dzīvi aicina Ghetto Games kustības aizsācējs Raimonds Elbakjans - izmests no astoņām skolām, no kurām vienā viņam tika piedraudēts ar cietumu, iestājies divās augstskolās un abas tās pametis, pārtraucis profesionāla sportista karjeru, vēl īsti to nesācis, izveidojis vērienīgu projektu, kas spēj aizraut un iedvesmot uz labām lietām ne vien pieaugušos, bet arī pašpuikas un ielu bērnus (V. Beinerte www.la.lv). Viņš ir noticējis sev un savai komandai! Ghetto Games ir lielākā ielu sporta un ielu kultūras kustība Austrumeiropā, kuras mērķis ir attīstīt cilvēkus fiziski un morāli. Ghetto Games pulcē ap 12 000 unikālo dalībnieku ik gadu un vairāk nekā 200 000 skatītājus savos pasākumos un aktivitātēs. Tā ir platforma savu spēju pilnveidošanai neatkarīgi no izcelsmes, sociālās grupas, tautības, rases un politiskās pārliecības.

Savukārt, vēlāk - plkst.18:00 Madonas novada multifunkcionālajā jaunatnes iniciatīvu centrā “KUBS” Madonā, Raiņa ielā – 12 (kultūras nama iekšpagalmā) tiks demonstrēta filma "Inteliģentie huligāni". 

Jauniešus ekstrēmajā un ielas sporta kultūrā, vairs neuzskata par huligāniem, bet pilntiesīgiem sportistiem. Nepakļaušanās mehāniskajām sabiedrības normām un iešana pret spalvu, nevis degradē, bet attīsta. Ar patiesu ticību labajam, lielu cieņu un godīgas uzvaras alkām viņi pirmkārt ir pārveidojuši paši sevi un tieši ielās piedzīvojuši savas dzīves labo scenāriju. Inteliģentie huligāni ir tie, kas vēlas radīt un dzīvot dzīvi bez tiesnešiem. 

Par to arī filma…

Lomās: Raimonds Elbakjans, Renārs Zeltiņš, Nils Jansons, Antons Semeņaks, Gatis Irbe, Māris Šlēziņš, Jānis Jansons, Jānis Kundziņš, Toms Siliņš, Max Hennings, Aldis Kalniņš, Sarmis Ozoliņš, Gastons Jaunbrālis, Dins Danne, Aleksandrs Gromovs, Vilnis Baltiņš, Jānis Rozītis, Vladislavs Lakše. Režisors: Rolands Rekke Filmu kompānija: Ghetto TV

Filma latviešu valodā


Ieeja pasākumos bez maksas

info:  +371 28217896 Lana


Materiālu sagatavoja un ievietoja 
‌Indra Veipa
‌MNMJIC "KUBS" jaunatnes darbiniece 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums