.

Jauniešu gada balva "Sudraba gailis" tiks piešķirta arī šogad

iesūtīts: 2016.09.27 08:56
Kad atsāktas ikdienišķās skolas gaitas, ir pienācis laiks Madonas novada Jaunatnes lietu nomināciju konkursam „Sudraba Gailis”. Ar katru gadu pasākums kļūst populārāks, par ko ik reizi rāda pieaugošais pieteikumu skaits. Ceram augt aktualitātē arī šajā gadā, tāpēc īpaši aicinām piedalīties ne tikai jauniešu centru pārstāvjus, bet arī skolu un citu novada iestāžu, biedrību, organizāciju aktīvistus. Galu galā tikai kopā varam realizēt konkursa mērķi, kas ir noskaidrot un apbalvot Madonas novada aktīvākos jauniešus, jaunatnes darbiniekus, uzņēmējus un interesantākos pasākumus jauniešiem, popularizējot brīvprātīgo darbu un motivējot uz jaunām iniciatīvām.

 No 26.09. līdz  01.11. gaidām pieteikumus, ko var iesniegt jebkurš par Madonas novada iedzīvotājiem. Anketu aizpildīt var sev tuvākajā jauniešu centrā un elektroniski Madonas novada jauniešu domes sociālajos tīklos.

Pieteikumus skatīs  žūrijas komisija, kura uz sešām nominācijām ar konkrētu punktu skaitu izvirzīs 3 pretendentus tautas balsojumam internetā. Publiskā balsošana savukārt norisināsies no 14. - 20.11. Tātad balvas ieguvējs, ko paziņosim 2.decembrī svinīgā pasākumā Saikavā, tiks noteikts summējot žūrijas slēpto punktu skaitu ar tautas balsojumā iegūto.

Nominācijas kopā ir astoņas. Uz „Gada brīvprātīgais” kandidē visi, kam ir Madonas novada brīvprātīgā darba grāmatiņas un balvas ieguvējs tiek noteikts pēc vislielākā darba stundu skaita. Nominācijas, kuras vērtē žūrija un tauta ir „Gada aktīvists” - aktīvākais jaunietis, kas sniedzis ieguldījumu pārstāvētās vietas izaugsmē, piedaloties pasākumos, to organizēšanā, „Gada līderis” – uz kuru jāizvirza jaunietis pozitīvais piemērs, kurš ap sevi pulcē komandu padarīt vidi sev un citiem labāku, „Gada izaugsme” - jaunietis, kurš aktīva jaunieša dzīvē iesaistījies nesen, bet šajā laika periodā sevi veiksmīgi pierādījis, „Gada jaunatnes darbinieks” - cilvēks, kas jauniešiem sniedzis nesavtīgu darbu, „Gada pasākums jauniešiem” - labākais, kvalitatīvākais, apmeklētākais pasākums un, protams,  ceļojošās balvas nominācija „Gada jauniešu centrs” - aktīvākais, un izaugsmes bagātākais novada jauniešu centrs.

Esam pateicīgi par Madonas novada uzņēmēju atbalstu dažādos jauniešu organizētos pasākumos un par ieguldījumu jauniešu izaugsmē, tāpēc jaunums konkursā ir nominācija - „Gada uzņēmējs  jauniešiem”, kur kandidātus izvirzīs un balvas ieguvēju noteiks Madonas novada jauniešu dome.

Anketa: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdN0lCOrt0_WZKc_beHFS3EJekR8QHpENslEuR1w0_nNOl73w/viewform
Nolikums: https://drive.google.com/file/d/0B2xdFckZx7KnU3lMdF9aS2Zwb28/view

Noteikti arī Tev ir kāds, par kuru iedomājies, lasot nomināciju aprakstus. Pastāsti par savām pārdomām konkursa pieteikumā.

Pasākuma organizatore:

‌Solvita Vigule 

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums