Bērnus un jauniešus aicina piedalīties konkursā – festivālā „Mēs Latvijai”

iesūtīts: 2016.09.20 09:09
Biedrības „Jaunatnes kultūras un estētiskās audzināšanas asociācija” un „Sadarbības platforma” īsteno projektu “Mēs Latvijai”, kura ietvaros rīko bērnu un jauniešu konkursu – festivālu.

Konkursā – festivālā “Mēs Latvijai” iesaistīties aicināti dažādu tautību bērni un jaunieši, lai veicinātu visu Latvijā dzīvojošo tautību bērnu un jauniešu starpkultūru komunikāciju, savas nacionālās identitātes kā Latvijas kopējās kultūru daudzveidības daļas apzināšanos un stiprinātu piederības sajūtu savai valstij – Latvijai. Dalība konkursā rosinās arī bērnu un jauniešu iesaisti mākslinieciskajā un radošajā darbībā.

Konkursā var piedalīties bērnu un jauniešu kolektīvi vai individuāli jaunie mākslinieki vecumā no 10 līdz 25 gadiem, lai muzikālos, dejas vai teatrālos priekšnesumos iepazīstinātu ar savu nacionālo kultūru. Konkurss – festivāls tiks organizēts divās kārtās un noslēgsies ar laureātu apbalvošanu un dalībnieku sveikšanu 2016. gada 10. novembrī kultūras pilī “Ziemeļblāzma”.

Konkursa apraksts, noteikumi un pieteikuma anketa atrodami projekta “Mēs Latvijai” www.facebook.com/MesLatvijai/ kontā.

Pieteikumi par piedalīšanos konkursā jāiesniedz līdz 2016. gada 25. oktobrim rakstiski uz e-pastu celma.lauma@gmail.com

Projekts tiek īstenots sadarbībā ar biedrību “Latvijas Pilsoniskā Alianse” un Kultūras ministriju projekta “Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu pilsoniskās sabiedrības attīstības un starpkultūru dialoga jomā” ietvaros. Projekta finansējuma avots ir Latvijas Republikas valsts budžets.

Plašāka informācija:

Biedrības „Jaunatnes kultūras un estētiskās audzināšanas asociācija” prezidente

Janīna Kūla

E-pasts: janinakula@inbox.lv

Mob. tālr. 29239750

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums