Aicinām Vidzemes reģiona jaunatnes darbā iesaistītās personas pieteikties apmācībām par mentoringu „Solis kopā”!

iesūtīts: 2016.01.29 10:50
Apmācības notiks: 2016. gada 9. – 11. martā, viesu namā „Vecmuiža”, Lielupes pagastā, Salacgrīvas novadā. Pieteikšanās termiņš – 26. februāris!

Dalībnieku profils:  Projekta „PROTI un DARI!” dalībnieki, Eiropas Brīvprātīgā darba projektos iesaistītie, kā arī citi jaunatnes darbinieki un jaunatnes organizāciju pārstāvji , kuri ikdienā strādā ar jauniešiem.

 Apmācību mērķis: Veicināt mentoringa kustības attīstību darbā ar jauniešiem, radīt jaunatnes darbiniekos izpratni par  mentoringu, sniegt prasmes un zināšanas mentora pienākumu veikšanai.

Apmācību uzdevumi:

*Sniegt apmācību dalībniekiem teorētisku un praktisku informāciju par mentoringu;

*Analizēt mentoringa posmus un attīstības modeļus;

*Izprast mentora lomu un mērķus, attīstīt mentoram nepieciešamas kompetences;

*Sniegt atbalstu jauniešu mērķu uzstādīšanā un motivēšanā tos izpildīt;

*Atpazīt izaicinājumus un analizēt to iespējamos risinājumus;

*Veidot mentoru savstarpējo sadarbības tīklu nākotnes darbībai.

 Apmācības vadīs:  Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras apmācītāji.

Apmācības notiks pilnas 3 dienas, tāpēc svarīgi, lai Jūs varētu piedalīties visas apmācību dienas! Apmācības ir BEZ MAKSAS! Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra ar Latvijas un Šveices sadarbības programmas atbalstu sedz uzturēšanās, ēdināšanas un apmācību izdevumus. Ceļa izdevumi uz apmācību norises vietu gan jāsedz pašiem.

Pieteikšanās, aizpildot anketu elektroniski http://ejuz.lv/soliskopavidzemelīdz 26. februārim! Rezultāti tiks paziņoti visiem personīgi līdz 2016. gada 29.februārim. 

Ja rodas jautājumi vai nepieciešama papildus informācija, lūdzu, rakstiet vai zvaniet – Līga Siliņa, tālr.: 26808042, e-pasts: apmacibas@brfonds.lv

Apmācības organizē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra sadarbībā ar nodibinājumu „Baltijas Reģionālais fonds” (JSPA reģionālais sadarbības partneris Rīgas un Vidzemes reģionā) Latvijas un Šveices sadarbības programmas „Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos” ietvaros. Vairāk informācijas par Latvijas un Šveices sadarbības programmu „Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos” meklējiet mājas lapā: www.jaunatne.gov.lv

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums