Grupa "Melns uz balta" gaida atbalstu balsojumā

iesūtīts: 2015.08.21 15:24
Lai dotu iespēju jaunajiem Latvijas mūzikas talantiem parādīt savas spējas plašākai publikai, festivāla “Ondo.lv STUDENTU PARADĪZE” ietvaros tiek rīkots Jauno mūziķu konkurss. Jauniešu grupai "Melns uz balta" vienīgajiem no Madonas novada izdevies iekļūt konkursa otrajā kārtā, tādēļ visi tiek aicināti balsot par mūsējiem. Visvairāk balsu ieguvušie dalībnieki uzstāties uz festivāla Studentu skatuves, savukārt uzvarētājam būs iespēja sevi pierādīt, uzstājoties uz festivāla galvenās skatuves līdzās Latvijā pazīstamiem māksliniekiem. “Ondo.lv STUDENTU PARADĪZE” ir Baltijā lielākie studentu svētki, kas ik gadu pulcē vairākus tūkstošus jauniešu – esošos un topošos studentus. Šogad uz festivāla skatuvēm kāps tādi mūziķi kā Musiqq, Olas, Moontalk, Edavārdi, Triana Park, Mntha, Toms Grēviņš.


Jaunieši par sevi saka:
 Esam grupa "Melns uz balta". Radāmies kā grupa pagājušā gada vasarā . Kā jau visiem pēc mūzikas skolas pabeigšanas uznāk tādas domas, un ko tālāk?  Man, grupas solistam sāka rasties domas par dzīvā sastāva dibināšanu un konsultējoties ar basģitāristu  Maiklu sākām abi ko domāt. Un tā atlasījām cilvēkus grupai, jo bez mūzikas vienkārši nevar. Bundzinieku bija pagrūti atrast,  bet kā izrādījās tas dzīvo kaimiņos solistam un nedēļā divas reizes iet trenēties bungas garāžā..

Grupas sastāvs : basģitārists un arī kā vokāls – Maikls Drobins, Solo ģitārists un vokāls – Alvis Kozuls, Bundzinieks – Armands Runcis  un grupas līderis ģitārists un vokāls – Kristers Rudzītis. Interesanti, ka abi ģitāristi beiguši mūzikas skolu kā vijolnieki  un basģitārists pabeidzis akordiona klasi, bet diemžēl vai par laimi lauku kapella no mums neiznāca ! Katram ir sava mūzikas gaume un ļoti atšķirīga sākot ar Nirvana un beidzot ar Red hot chilli peppers, bet visi var vienoties par to, ka visiem patīk dzīvā mūzika, nevis kāds savādāks mūzikas virziens ,piemēram,   kā Dubsteps u.tt. Mēģinam paši radīt ko oriģinālu , jo iespaidoties no kā ir ļoti daudz .

     Sākuma bija ļoti grūti uzsākt visu. Vienā mēģinājumā, kurš ilga aptuveni 3 stundas varējām iemācīties kādas šlāgerdziesmas piedziedājumu. Bet mēģinājumiem kļūstot ilgākiem un cītīgāk trenējoties viss notika pats no sevis, sākām jau izklausīties pēc grupas. Bet tagad jau spēlējam ballītēs, klubos, garāžās, visur kur vien tiekam un aktīvi piedalāmies konkursos, atsauksmes ir labas un pozitīvas tāpat arī panākumi. Esam pat iesildījuši slaveno grupu Dzelzs vilks. Roks mums ir asinīs, un mums patīk aktīva mūzika, jo jauniešiem tāda piestāv !

Dziesma "Greznā dzīve" ir mūsu pirmā studijā ierakstītā orģināldziesma. Savu orģināldziesmu mums ir daudz un priekšdienās arī turpināsim ierakstīt savas dziesmas. Kāda ir dziesmas doma? Dziesmas doma ir par to, ka ne vienmēr naudā ir īstā laime, ir arī citas lietas…



Nobalsot par savu favorītu var līdz 26.augustam
www.facebook.com/Studentu.Para...
www.facebook.com/ONDO.lv/app_1...
www.draugiem.lv/lapas/
www.ondo.lv/
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums