Aicina pieteikties semināram "Jaunietim - karjeru uzsākot!"

iesūtīts: 2015.04.14 14:20
Eiropas Jaunatnes nedēļas ietvaros Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra rīko semināru „Jaunietim – karjeru uzsākot!”, kas notiks 29. aprīlī, viesnīcā „Bellevue Park Hotel”, Slokas ielā 1, Rīgā. Semināra sākums plkst. 12.30, reģistrēšanās no plkst. 12.00.

 Dalībai seminārā aicinām pieteikties jauniešus, jauniešus bezdarbniekus un darba meklētājus, kā arī jaunatnes lietu speciālistus, pašvaldību jaunatnes lietu koordinatorus, jauniešu centru darbiniekus, jaunatnes organizāciju pārstāvjus un citus interesentus, kuriem būtu aktuāli ar jauniešu izaugsmes iespējām un nodarbinātību saistīti jautājumi.

Pasākuma programmas ietvaros Nacionālā Europass centra, Nodarbinātības valsts aģentūras (Eures), Valsts izglītības attīstības aģentūras, kā arī Eiropas Komisijas jaunatnes informācijas tīkla Eurodesk, Eiropas Parlamenta informācijas biroja, kā arī Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā pārstāvji sniegs informāciju par jauniešu mobilitātes, darba, prakses un citām iespējām gan Latvijā, gan citviet Eiropā, kā arī Eiropas standarta CV formu (Europass CV).

Dalība seminārā ir bez maksas, taču nokļūšanu uz semināru (ceļa izdevumus) nodrošina pats dalībnieks vai tā pārstāvētā organizācija. Dalībai seminārā var pieteikties elektroniski - http://bit.ly/1DAQgkD līdz 27. aprīlim. Vietu skaits ir ierobežots. Eiropas Jaunatnes nedēļa Latvijā

Eiropas Jaunatnes nedēļa ir pasākums, kurš visā Eiropas Savienībā notiek reizi divos gados. Arī Latvijā no 27. aprīļa līdz 10. maijam tiks svinēta Eiropas Jaunatnes nedēļa, kuras organizators ir Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra. Eiropas Jaunatnes nedēļas ietvaros jauniešiem un jaunatnes jomā strādājošajiem speciālistiem visā Latvijā plānoti dažādi informatīvi pasākumi. Piemēram, 29. aprīlī viesnīcā “Bellevue Park Hotel Riga” notiks seminārs “Jaunietim karjeru uzsākot”, 30. aprīlī Izglītības un zinātnes ministrijā notiks seminārs “Kā skolotājiem iesaistīties “Erasmus+: Jaunatne darbībā” projektos un izmantot visas eTwinning iespējas?”, 6. maijā ES mājā notiks seminārs “Tavas iespējas Eiropā – “Erasmus+: Jaunatne darbībā””, bet Eiropas Jaunatnes nedēļas izskaņā plānots grandiozs noslēguma pasākums Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejā, kurā uzstāsies arī grupa „Dzelzs Vilks”. Plānoti arī dažādi jauniešiem paredzēti pasākumi arī Latvijas reģionos. Jau tuvākajā laikā Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra izziņos detalizētu informāciju arī par konkursu “Ļauj savai balsij izskanēt!” un radošajām bibliotēkām.

Sekojiet jaunumiem aģentūras mājaslapā www.jaunatne.gov.lv un Eiropas Jaunatnes portālā http://bit.ly/1H2pd2E. Visi pasākumi ir bez maksas.

Izglītības un zinātnes ministrija ir atbildīgā ministrija par programmas “Erasmus+” īstenošanu Latvijā. Par projektu konkursiem jaunatnes jomā vairāk var uzzināt www.jaunatne.gov.lv sadaļā „Erasmus+”. Savukārt par izglītības un mācību jomas projektiem - www.viaa.gov.lv sadaļā „Erasmus+”.

Kontaktinformācija: Jolanta Sermā Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras Komunikācijas daļas vecākā referente Mūkusalas iela 41, Rīga, LV-1004, Latvija jolanta.serma@jaunatne.gov.lv Tālr.:  +371 67356251

 

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums