Celsim godā aktīvos jauniešus nominējot "Sudraba gailim 2014"!

iesūtīts: 2014.11.09 10:45
"Sudraba gailis" ir nomināciju konkurss, kura mērķis ir noskaidrot Madonas novada aktīvākos jauniešus un interesantākos pasākumus, nominējot pašiem sevi vai kādu citu jauniešu centru, skolu, citu ar jauniešiem saistītu iestādi vai tās pārstāvjus, biedrību, neformālu jauniešu grupu, sabiedrisko organizāciju, skolu līdzpārvalžu, pašpārvalžu biedrus. Iesniegt pieteikums var ikviens no Madonas novada.

Pieteikumu vēl vari sūtīt līdz 18.11.2014. uz e-pastu mnjdome@gmail.com

„Sudraba Gailis 2014’’ tiks pasniegts šādās nominācijās:

1.Gada aktīvists

Nominācijai "Gada aktīvists" jāizvirza aktīvākais jauniešu centra, skolas, citas iestādes jaunietis, kas visa gada garumā sniedzis neatsveramu ieguldījumu pārstāvētās vietas darbībā un izaugsmē, piedaloties jaunatnes pasākumos, kā arī to organizēšanas procesā.

2. Gada līderis

Nominācijai "Gada līderis" jāizvirza jaunietis, kurš ar savu darbošanos pašvaldībā vai novadā ir ieinteresējis piebiedroties citus jauniešus. Pozitīvais piemērs, kurš ap sevi pulcē interesentus padarīt vidi sev un citiem labāku.

3. Gada brīvprātīgais

Šajā nominācijā kandidē jaunieši, kuriem ir brīvprātīgā darba grāmatiņas. Tās jānodod līdz 28.novembrim. „Sudraba Gaili” iegūs jaunietis, kurš brīvprātīgi būs nostrādājis visvairāk stundu.

4. Gada izaugsme

Cilvēks, kurš aktīva jaunieša dzīvē iesaistījies nesen, bet šajā laika periodā pozitīvi popularizējis savu pašvaldību, aktīvi darbojoties un pārstāvot pašvaldību dažādos novada un Latvijas mēroga pasākumos, apmācībās u.t.t. Ir ideju iniciators un atbildīgi veic sev piešķirtos pienākumus.

5. Gada jauniešu centrs

Ceļojošā nominācija. Aktīvākais, kvalitatīvāko pasākumu un izaugsmes bagātākais novada jauniešu centrs.

6. Gada pasākums/notikums

Gada labākais, kvalitatīvākais vai apmeklētākais pasākums jauniešiem. Jauniešu vai pieaugušo organizēts.

7. Gada jaunatnes darbinieks

Nominācijai "Gada jaunatnes darbinieks" jāizvirza jaunatnes darbinieks, kas jauniešiem sniedzis nesavtīgu darbu, veltījis savu brīvo laiku, piedaloties jauniešu organizētajos pasākumos, tajos iesaistījis savas pašvaldības jauniešus, bijis atbalsts jauniešiem organizējot un plānojot pasākumus pašiem.

Apbalvošanas ceremonija notiks 2014.gada 5.decembrī. Pieteikumus vērtēs Madonas novada domes priekšsēdētāja vietnieks Agris Lungevičs, Madonas BJC direktore Gunita Kļaviņa, Madonas novada jaunatnes lietu komisijas vadītāja Gunta Strode un MFJIC KUBS vadītāja Nadja Niedrīte. Pasākums būs atvērts visiem apmeklētājiem!

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums