.

Teātra studija „Pilnpiens” ar jaunu sparu!

iesūtīts: 2014.10.20 08:32
11.oktobrī Madonas BJC teātra studijas „Pilnpiens” telpās notika šajā mācību gadā pirmā improvizācijas teātra izrāde. Uz izrādi tika aicināti draugi, lai kopā izpeldētos ”prieka jūrā”.

Kopā tika izspēlētas 20 spēles. Jaunieši, kuri jau mēnesi ir labi pastrādājuši arī uzstājās izrādē un drosmīgi cīnījās ar saviem baiļu un uztraukumu rūķīšiem. Jāatzīst, ka ļoti daudzi rūķīši cieta, jo spēlēt un pasmaidīt izdevās visiem. Šī pasākuma jaukums bija viesmākslinieki no Rīgas - Studentu blice. Studiju pērn absolvējušie  jaunieši labprāt iepriecināja ar savu spēli - Mareks, Kristens, Patrīcija, Agrita, Iluta, Ravita un Normunds. Peldēšanās IMPRO PRIEKA JŪRĀ bija izdevusies arī viņiem. Gan ņurkoja, gan peldēja kraulā – pat sunītī.:) 

Paldies Edmundam Vestmanim par rūpēm skaņas sakarā. Paldies jauno improvizatoru grupai par mīļumu!

Jau pavisam drīz – 7.novembrī kinoteātrī "Vidzeme"„Pilnpienieši” organizē teātra sporta sadraudzības turnīru. Tajā kopā ar Madonas BJC komandām savu atraktivitāti un improvizācijas prasmi demonstrēs arī komandas no Rēzeknes un Valmieras. Tiek gaidīti atbalstoši, smaidīgi skatītāji – tātad tieši JŪS!

Trenere  - Inese Zīle 

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums