Biedrība "Mēs saviem bērniem" apdzīvo jaunās telpas

iesūtīts: 2014.10.08 13:07
Saulainā 7.oktobra pēcpusdiena ar patīkamu satraukumu atnāca biedrībai"Mēs saviem bērniem". Pirmsskolas izglītības iestādes "Saulīte" telpās viņi raduši mājvietu.

  "Mēs saviem bērniem"apvieno Madonas novada un tuvākās apkaimes ģimenes, kurās ir bērni un jaunieši ar īpašām vajadzībām. Biedrība  gādā, lai bērni ar kustību un citiem attīstības traucējumiem varētu iesaistīties dažādās aktivitātēs -  dejot deju grupā Mazais cilvēciņš, dziedāt, spēlēt leļļu teātri, nodarboties ar floristiku, keramiku, zīmēšanu un sportot BOCCIA laukumā. Vasarā ģimenes kopā dodās uz nometnēm un ekskursijās.

Jaunās telpas ir gadu gaitā izsapņota sapņa realizācija. Paticoties atbalstītājiem un dažādu projektu finansējumam, tagad šiem bērniem un jauniešiem būs ne tikai telpas kur pulcēties, bet arī pasniedzēji un vajadzīgais aprīkojums lai izietu tik vitāli svarīgas rehabilitācijas programmas kā smilšu un mūzikas terapija. 
Svinīgajā telpu atklāšanas brībi biedrību bija ieradušies sveikt pārstāvji mo Madonas un Cesvaines novada pašvaldībām, Madonas novada sociālā dienesta, Madonas Bērnu un jauniešu centra, kā arī arī ilggadīgie biedrības biedri un atbalstītāji.
Jāatzīmē, ka svaigi izremontētās telpas pilnībā pieejamas cilvēkiem ar invaliditāti - izbūvēts arī pacēlājs. Priecē arī tas, ka blakus pagastu un novadu jaunieši un bērni ar īpašām vajadzībām varēs apmeklēt jaunizveidoto centru. Šajā sakarā ar specializēto transportu solījies atbalstīt Madonas novada sociālais dienests.

Teksts un foto: Indra Veipa

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums