.

Jauniešu rudens FORUMS aizvadīts

iesūtīts: 2014.10.01 14:14
Madonas multifunkcionālajā centrā (MFJIC) „KUBS” no 19. Līdz 20.septembrim norisinājās Madonas novada jauniešu un jaunatnes darbinieku „Rudens forums”, kurš pulcināja aktīvus un darboties gribošus cilvēkus.

Forumā bija lieliska iespēja jauniešiem savā starpā diskutēt par un ap brīvprātīgo darbu. Jaunieši diskutēja par to, kas ir brīvprātīgais darbs, kādi ir tā plusi un mīnusi un arī par brīvprātīgo darbu Madonas novadā. Darba grupās piedalījās arī pārstāvji no partijas „Vienotība”. Kopā ar mums bija jaunākais Saeimas deputāts Jānis Upenieks, kā arī partijas palīgs Artjoms Uršuļskis, kuri aktīvi iesaistījās diskusijā. Ciemos bija ieradušies pārstāvji no biedrības „Pie Kraujas”, kuri pastāstīja par to, kā tapa sava biedrība un  par to, ko tajā dara.

Pēc šim interesantajām sarunām, kopīgi devāmies uz Madonas kultūras namu, lai noskatītos filmu „Mammu es Tevi mīlu”, pēc filmas devāmies skatīties muzikālo strūklaku šovu.  Kopīgiem spēkiem pagatavojām sautējumu, kurš bija garšīgs, jo visi foruma dalībnieki pielika savu roku pie gatavošanas. 

20.septembrī modāmies ar rīta rosmi un latviskotām franču brokastīm, bet pēc tam devāmies uz Madonas iekštelpu skeitparku „INDOOR”, kur viens no idejas autoriem Mareks Strods pastāstīja par to kā tapis un attīstījies skeitparks, kā arī parādīja pāris trikus, par kuriem jaunieši bija pārsteigti. Pēc tam kopīgi sakopām INDOOR apkārtni, jo kopīgiem spēkiem mēs varam vairāk. Rudens forumā tika pārstāvētas vairākas Madonas novada jauniešu organizācijas, skolas un biedrības. Forums bija lieliska iespējas iepazīties ar saviem domubiedriem un vienkārši lietderīga un vērtīga pasākuma apmeklēšana

Forumā tika izpildīts tā mērķis- Madonas novada jauniešu domes valdes locekļu ievēlēšana. Par jaunu MNJD priekšsēdētāju tikai ievēlēta Ina Babule- B&JA”Rīts” pārstāve, vietnieks Edgars Kalninš- Kusas multifunkcionālā centra „1.stāvs” pārstāvis. Par Kultūras komitejas vadītāju kļuva Laura Asarīte, kura aktīvi darbojas domes darbībā. Sporta, vides un veselības komitejas vadītāja ir Evija Rudzīte, kura arī darbojas Madonas novada jauniešu domē jau ilgu laika posmu. Kā arī domē darbosies brīvprātīgie- Gerda Gaile, Kristiāna Palde un Renārs Bērziņš. Nemainīgā amatā palika Gunta Strode, kura būs jauniešu domes kontaktpersona ar novada domi.

Drīzuma notiks pirmā MNJD sēde jaunajā sastāvā. Tiks analizēta iepriekšēja gada darbība un uzsākta gada pasākuma plāna izveide. Esam apmierināti ar domes sastāvu un domāju, ka labi sadarbosimies un tiksim pamanīti. Bija gan pakavēšanas atmiņās par paveikto, gan pateikšanās iepriekšējiem domes valdes locekļiem.  

Jaunieti, Tu esi aicināts pievienoties!

Virtuāli- https://www.draugiem.lv/group/16040022/madonas-novada-jauniesu-dome/

 vai reāli- MFJIC „KUBS”.

Madonas novada jauniešu domes priekšsēdētāja

Ina Babule

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums