Sākas pieteikšanās skolēnu hokeja turnīra „Zelta ripa” 5.sezonai

iesūtīts: 2019.02.22 11:41
Aicinām Vidzemes reģiona skolas līdz 1.martam pieteikt komandas skolēnu hokeja turnīra „Zelta ripa” 5.sezonai! Turnīrs sāksies 4.martā un norisināsies līdz marta beigām, bet finālspēles notiks no 1.līdz 5.aprīlim.

Hokeja turnīrs “Zelta ripa” ir paredzēts skolēniem, kuri netrenējas hokejā. Hokeja turnīra mērķis ir popularizēt un attīstīt bērnu hokeju Vidzemē, noskaidrojot reģiona labāko skolu komandu. Vidzemes Olimpiskais centrs nodrošinās bērnus ar pilnu hokeja ekipējumu (t.sk. nūjas), kā arī izskaidros turnīra dalībniekiem spēles noteikumus un nodrošinās turnīru ar tiesnešiem, medicīnisko personālu. Lai turnīra norise būtu godīga, „Zelta ripa” sacensībās nedrīkstēs piedalīties sporta skolu un hokeja klubu audzēkņi, kas trenējas specializētajās hokeja programmās. Sacensību dalībniekiem pirms pirmajām spēlēm tiks demonstrēti un sniegti ieteikumi pareizai hokeja ekipējuma uzvilkšanai.

Komandu pieteikumi tiek iesūtīti līdz 01.03.2019. uz janis.lauris@voc.lv, tel: 29111097. Pieteikumā jāuzrāda komandas nosaukums un skola, kā arī spēlētāju vārds, uzvārds un dzimšanas gads (pases kopija). Skolas pārstāvis ar parakstu pieteikumā apliecina spēlētāju atbilstību sacensībām.


Informāciju sagatavoja: Lelde Bukovska

+371 28247515


Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums