Aizvadīta pedagogu konference

iesūtīts: 2016.08.31 16:41
30. augustā novada pedagogi pulcējās Madonas kultūras namā uz tradicionālo pedagogu konferenci. Tās tēma bija “Sabiedrība. Izglītība. Ilgtspēja”, kas norāda uz izglītības aktualitātēm- atbilstību mūsdienu sabiedrības, darba tirgus pieprasījumam un ilgtspējīgai attīstībai.

Konferences pirmajā daļā atbilstoši pedagogu interesēm notika darbs grupās, bet otrajā daļā pedagogi pulcējās uz tikšanos Madonas kultūras nama lielajā zālē. Vērtīgas atklāsmes un padomus sniedza Mūžizglītības un kultūras institūta “Vitae” Neformālās izglītības centra vadītājs Rolands Ozols, sniedzot lekciju “Skolotājs un izglītības iestādes organizācijas kultūra”. Sniegtā lekcija izpelnījas krietnus aplausus un jācer, ka par sava darba nozīmīgumu un lomu skolēna dzīvē, lika aizdomāties katram klātesošajam pedagogam.

Kā ierasts, tika sveikti arī jaunie novada pedagogi- direktores vietniece audzināšanas darbā Ligita Irbe (Madonas Valsts ģimnāzija), angļu valodas skolotāja Sintija Ūzuliņa (Madonas pilsētas 1.vidusskola), deju skolotāja Inita Rūka (Madonas pilsētas 1.vidusskola), latviešu valodas skolotāja Hedviga Laura Novika (Degumnieku pamatskola) un datorgrafikas un zīmēšanas skolotāja Aiva Titova (J.Simsona Madonas mākslas skola).

Profesionālās zināšanas papildinājuši: Profesionālo maģistra grādu izglītības zinātnē un karjeras konsultanta un jaunatnes lietu speciālista kvalifikāciju ieguvusi BJC vadītāja Gunita Kļaviņa, 2.specialitāti apguvusi, maģistra grādu reliģijā un filozofijā ieguvusi Liezēres pamatskolas pedagoģe Regīna Paegle. Jaunu specialitāti apguvusi Agnese Apīne-ķimijas skolotāja (Liezēres pamatskola) un Kristīne Mutore- sociālo zinību skolotāja (Lazdonas pamatskola).

Tāpat klātesošos uzrunāja domes priekšsēdētājs Andrejs Ceļapīters, izglītības nodaļas vadītāja Solvita Seržāne un LIZDA Madonas starpnovadu dalīborganizācijas priekšsēdētāja Dace Caune.

 

Informāciju apkopoja: E.Miķelsone

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums