.

Ģitāristu sesija šoreiz Praulienas pagastā!

iesūtīts: 2015.10.01 14:25
Jau 19 gadus Madonas novadā tiek rūpīgi kopta un daudzināta muzikālā tradīcija „Ģitāristu sesija”, kad vienkopus sanāk vairāki desmiti elektrisko un akustisko ģitāristu spēlmaņu, basģitāristu, koklētāju, rokgrupu, vokālistu un cilvēki, kuri vēlas mācīties un izzināt ko vairāk par mūziku! Tāpat būtiski ir arī speciāli organizētie kvalifikācijas celšanas kursi mūzikas skolotājiem

Šogad "Ģitāristu sesija" ir mainījusi lokācijas vietu un notiks nevis Madonā, bet gan Praulienas pamatskolā no 25.-30.oktobrim ,un tiks atklāta ar vēl nebijušu pasākumu- jauno vokāli instrumentālo ansambļu festivālu „Praulienas ritmi”. Tas ir pasākums, kurā jaunajām grupām būs iespēja ne tikai sevi parādīt uzstājoties uz skatuves, bet arī satikties, iepazīties un diskutēt par mūziku ar līdzīgi domājošiem. Uzstāšanās laiks paredzēts 30 minūtes (uziešana uz skatuves, muzicēšana, noiešana no skatuves).

25. oktobrī no plkst. 14.00-16.30 notiks arī skaņu proves (iepriekš piesakoties pie sarmite.lazdina@madona.lv).

Grupu uzstāšanās klausīsies un vērtēs profesionāļi, pēc tā dodot ieteikumus grupas profesionālai izaugsmei.

Pieteikšanās līdz 12.oktobrim pa e-pastu sarmite.lazdina@madona.lv vai sūtot vēstuli: Festivālam-Praulienas ritmi, Kalna iela 2, Prauliena, Praulienas pagasts, Madonas novads, LV-4825

Līdz 19.oktobrim gaidīsim muzikālu video sveicienu Festivālam „PRAULIENAS RITMI” vai video klipu par savu grupu, kuru rādīs uz video ekrāna pirms uzstāšanās. Ieteicams, lai video klipa garums ir 1 līdz 3,5 minūtes.

Ko Tu iegūsi kā dalībnieks „Ģitāristu sesijā 2015”? 
-Pieredzi un informāciju vismaz 20 meistarklasēs piecu dienu laikā pie Latvijā zināmiem mūziķiem, mūzikas pedagogiem, kā arī vieslektoriem no ārzemēm.
-Iespēja klausīties aizraujošas meistarklases, kā arī piedalīties sešu autonomu grupu nodarbībās - vokālistus vadīs Andrejs Gradionovs, akustiskās ģitāras nodarbības vadīs Andris Jeziks un Artūrs Zemnieks, elektroģitāras nodarbības vadīs Arturs Liede, Jānis Kalniņš, Rihards Lībietis un Andrejs Vasiļjevs, basģitāristu grupu vadīs  Phil Spalding (UK) un Kristaps Ērglis, bundzinieku grupas šefs būs Andris Buiķis. Šogad izveidota jauna grupa koklētājiem, kuras vadītāji būs Rasa Vītola, Ģirts Laube un Ansis Jansons.
- Iespēja piedalīties paneļdiskusijās ar atzītiem mūziķiem.
-Instrumentālistiem un rokgrupām būs iespēja piedalīties konkursos, kā arī jamsession vakaros.
-Jaunajām rokgrupām lieliska iespēja muzicēt un darboties kopā ar profesionāliem un atzītiem mūziķiem.
-Trešdienas pēcpusdienā visi ar autobusu dosimies atpūtas braucienā uz Gunāra Igauņa mūzikas instrumentu muzeju Gaigalavā. Savukārt, tūrisma centrā "BĀKA" izbaudīsim Lubānas ezera panorāmu, svaigu  gaisu un uz ugunskura gatavotas vakariņas. Bākas apkārtni ievibrēs Vītolu dziedošā ģimene un draugi... atliks iesaistīties dziedāšanā un danču ritmos cilāt kājas.

Kā pieteikt savu dalību sesijā? 
-Līdz š.g. 20.oktobrim piesaki savu dalību projekta mājas lapā – www.gitaristusesija.lv. Ieteikums to darīt iespējami drīz, jo ir paredzētas pārsteiguma balvas pirmajiem 10 dalībniekiem, kuri ir izpildījuši visu anketās prasīto
-Pievieno savu foto portretu JPG formātā ar norādītu vārdu, uzvārdu
-Pārskaiti uz kontu dalības maksu

Ja neizdodas pieteikties elektroniski, sūti anketu un visu augstāk minēto uz e-pastu: imantspulkstenis@madona.lv vai pa pastu uz adresi – Saieta Laukums-1, 413.kab., Madona, LV-4801

-Dalības maksa  - ēdināšana 3x dienā- 30 EUR; naktsmītnes, gultas veļas komplekts -20 EUR; sesijas nodarbības un meistarklases, atpūtas brauciens un koncerti- 50EUR. Transports Madona-Prauliena-Madona tiks nodrošināts iepriekš saskaņojot ar organizatoriem.

Rekvizīti maksājuma veikšanai:
A/S ”Swedbank” Madonas filiāle ; IU ”Sinepes un Medus”
Konta numurs: LV43HABA0001409041529 ;
Ar norādi - GS 2015, dalībnieka vārds un uzvārds

Pasākuma programma pieejama www.gitaristusesija.lv

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums