.

Madonā varēs iegūt bakalaura grādu tūrismā

iesūtīts: 2015.07.29 17:02
Vidzemes Augstskola (ViA) sadarbībā ar Madonas pašvaldību un Madonas augstākās izglītības centru šoruden īstenos nepilna laika bakalaura grāda studijas tūrismā Madonā. Studiju procesā tiks izmantotas mūsdienīgas tehnoloģijas un inovatīvas zināšanu apguves metodes.

Tūrisma un organizācijas vadības studiju programmas mērķis ir sagatavot augsti kvalificētus speciālistus tūrisma un viesmīlības nozarei, lai veicinātu ilgtspējīgu attīstību. Nodrošināt starpdisciplināru, ar tūrisma nozari saistītu mūsdienīgu zināšanu un prasmju apguvi, radīt personības attīstību veicinošu vidi, veicināt studējošo integrāciju tūrisma nozares organizācijās un pētījumu rezultātu ieviešanu nozarē.

Programmas saturs katru gadu tiek pilnveidots atbilstoši nozares attīstībai. Nepilna laika bakalaura studiju saturā, kas tiks īstenots Madonā, akcents likts uz organizatorisko prasmju izkopšanu, tūrisma produktu izstrādi un mārketingu, tūrisma nozarē pieprasītu svešvalodu apguvi un starptautisko pieredzi.

Vērtējot, kāpēc ir būtiski iegūt zināšanas un prasmes par tūrisma nozari, Ilgvars Ābols, Tūrisma un atpūtas studiju virziena direktors, norāda: “Madonas novads ir bagāts ar dabas un kultūras vērtībām, kuras iespējams prasmīgi izmantot gan jaunas uzņēmējdarbības veidošanā, gan esošās attīstīšanā. Tūrisms ir svarīga tautsaimniecības nozare Latvijā, kuras produkti var tikt izmantoti, dažādojot uzņēmuma piedāvājumu. Tūrisma produkta piedāvājums ļauj diversificēt uzņēmējdarbības riskus, tādēļ ir svarīgi prast nodrošināt gan apkalpošanas kultūru, viesmīlību, gan kvalitātes servisu tūristiem.”

Pieteikšanās studijām Madonā Tūrisma un organizācijas vadības programmā no 3. līdz 21. augustam. Piesakoties studijām Madonas augstākās izglītības centrā, reģistrācijas maksa 10 EUR. Plašāka informācija: http://www.va.lv/lv/lapa/turisma-organizacija-un-vadiba ; e-pasts: uznemsana@va.lv; mob.: 26182255.

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums