Darbu uzsāks 8 jauni skolotāji (FOTO)

iesūtīts: 2014.08.27 11:20
26. augustā Madonas kultūras namā notika skolotāju konference, kuras ietvaros tika sveikti Madonas novada jaunie skolotāji.

Novada skolotāju kuplo pulku ar šī gada septembri papildinās 8 jauni skolotāji- trīs darbu uzsāks PII “Priedītē” – Maruta Eriņa, Evita Pusvāciete un Guna Ruļuka. Savukārt Jāņa Simsona Madonas mākslas skolas kolektīvā uzņemti -Ina Treiliņa, Sanita Simtniece, Agnese Sidrevica un Artūrs Vītiņš. Bērzaunes pamatskolā darbu fizkultūras skolotāja amatā uzsāks Vika Valcere.

Sveikti tika arī 4 skolotāji, kas šajā gadā ieguvuši augstākās izglītības diplomu gan bakalaura, gan maģistra programmās.

Madonas novada pašvaldības izglītības nodaļas pārstāves Sarmīte Jansone un Vivita Vecozola novēlēja visiem klātesošajiem skolotājiem veiksmīgu jaunu gadu (domāts jauno 2014/2015.mācibu gadu) un iedvesmoja skolotājus sakot, ka tieši viņi ir tie, kas lielā mērā ietekmē bērnu nākotni. Kā uzrunā klātesošajiem teica Vivita Vecozola, svarīgi ir saglabāt iekšējo mieru un mīlēt sevi un apkārtējos, neturēt sevī dusmas un naidu.

Savukārt Madonas novada izglītības darbinieku arodbiedrības priekšsēdētāja Dace Caune atgādināja klātesošajiem skolotājiem, ka viena no svarīgākajām lietām dzīvē ir dalīties ar to, kas Tev ir. Skolotajiem tās ir zināšanas un prasmes. 

Konferences programmā iekļauta bija arī mācītāja Kaspara Simanoviča priekšlasījums “Cilvēks- lielākais izaicinājums pats sev” un arfistes Jeļizavetas Lāces muzikālais priekšnesums. 


Edīte Miķelsone
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums