Svētku pirmspēdējā diena aizvadīta

iesūtīts: 2015.07.12 07:46
Sestdiena XI Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkos aizvadīta saulaina.

Madonas novads tika pārstāvēts vairākās svētku aktivitātēs. Vērmanes dārzā uz „mēles” izgāja Madonas BJC frizieru, stila pulciņa audzēknes skolotājas Vinetas Blumbergas vadībā. Tika demonstrēta vasarīgā pareo tērpu kolekcija  „Dabas doma mezglā sieta”

Madonas BJC mākslas studijas un keramikas pulciņu audzēkņi kopā ar saviem skolotājiem Māri Karlsonu un Ievu Repši svētku apmeklētājiem un dalībniekiem piedāvāja iesaistīties aizraujošā radošajā darbnīcā „Atklāj arheoloģiskos rakstus! Ceļo!”. Interese bija liela.

Uz Vērmaņdārza lielās skatuves kāpa arī bērni ar speciālām vajadzībām, Krāšņajā un kupli apmeklētajā koncertā „Mēs rakstām sevi Dziesmu svētkos” piedalījās arī biedrības „Mēs saviem bērniem” dziedātāji un dejotāji no Madonas.

Lielā noslēguma koncerta dalībnieki pieslīpēja savas prasmes ģenerālmēģinājumā. Tas gan izvērtās nervozs daudzo audzēkņu sliktās pašsajūtas dēļ, tomēr jāteic, ka novada delegācijā viss tika uztverts mierīgi. Medmāsas sniedza palīdzību visiem, kam tā bija nepieciešama.

Jau naktī tika publiskots svētku rīkotāju lēmums atcelt svētdien paredzēto gājienu, ar piebildi, ka tiem, kas vēlas tajā piedalīties, viiss nepieciešamais tiks nodrošināts.

Madonas novada delegācija, konsultējoties ar novada vadību izlēmusi gājienā piedalīties.


Indra Veipa
‌ 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums