.

Svētki turpinās

iesūtīts: 2015.07.10 08:46
Laika apstākļi Rīgā kļuvuši rudenīgāki, bet Madonas novada delegācijas noskaņojums XI skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkos joprojām rosīgs!

10.jūlijā koristi un deju kolektīvi turpināja intensīvu mēģinājumu darbu, gatavojoties lielkoncertiem.

Pūtēju orķestris „VIVO” kopā ar citiem Latvijas pūtējiem piedalījās lielkoncerta  „TAURES SAUC” ģenerālmēģinājumā un koncertā.

Spītējot lietum un vējam, mūsu folkloras kopas „Madaviņa” un „Marksnīte” iesaistījās Burtiski Burvīgā Burziņā Vērmanes dārzā, kur dziedāja, dancoja un gāja rotaļās kopā ar pasākuma apmeklētājiem.

Dienas noslēgumā kolektīvu vadītāji piedalijās svētku izpilddirekcijas rīkotajā kolektīvu vadītāju godināšanas pasākumā, kas notika Rīgas Latviešu biedrības namā. Tur kolektīvu vadītājus ar atzinīgiem vārdiem sveica Latvijas izglītības un zinātnes ministre Mārīte Seile un XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku izpilddirektore Agra Bērziņa. Publiku priecēja folkgrupa „RAXTU RAXTI” ar lieliskām latviešu tautas dziesmu apdarēm, bet pasākumu vadīja atraktīvais Dailes teātra aktieris Kristaps Rasims. Pasākuma otrajā daļā pūtēju orķestris no Jelgavas ar spožu defilē un danču mūzikas programmu.


I.Veipa
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums