Sadarbība ar Baltkrieviju

Pārstāvji no Madonas novada pašvaldības 16. martā devās uz Baltkrieviju, lai iepazītos ar potenciālajiem partneriem un sadraudzības Logoiskas pašvaldību, kuru ieteica Baltkrievijas ģenerālkonsulāts. Vizītes mērķis bija ievirzīt turpmāko sadarbību.

Pārstāvēt Madonas pašvaldību uz Baltkrieviju devās priekšsēdētājs Andrejs Ceļapīters, deputāte Daiga Maderniece, priekšsēdētāja vietnieki Agris Lungevičs un Daiga Elga Ābola.

Apmeklējuma laikā pārstāvji no Madonas pašvaldības apskatīja sporta skolu, divas slēpošanas bāzes, zāļu rūpnīcu, pašvaldību, eko ciematu medniekiem un makšķerniekiem.

Tika atrunāts arī par turpmākiem sadarbības plāniem. Šī sadarbība pirmkārt būs sportistu apmaiņa biatlona slēpošanas jomā, jo arī viņiem ir slēpošanas sporta bāze, sadarbība varētu būt arī uzņēmējdarbības, tūrisma un atpūtas jomā. Tā kā viņiem ir attīstīta farmācija sadarbība varētu notikt arī šajā jomā.

Vizītes laikā pārstāvji no Madonas pašvaldības uzaicināja Logoiskas pašvaldības pārstāvjus apmeklēt Madonu tās pilsētas svētkos jūnijā.

Attēlos – vizīte Baltkrievijā.


 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums