Iespēja bezmaksas apgūt jaunas prasmes un zināšanas multimediju jomā Madonā.

iesūtīts: 2019.01.15 17:21
Tiek uzsākta pieteikšanās apmācību projektam "Praktisko prasmju un zināšanu apguve multimediju studijā "Kanna". Pirmā tikšanās notiks 12. vai 13. februārī, kad pasniedzēji un dalībnieki kopā izveidos visiem piemērotu nodarbību plānu. Apmācību process notiks no 12.02.2019. - 12.05.2019. Nodarbību norises vieta būs Augu iela 27, Madonā.

 

Mācību laikā piedāvājam apgūt fotografēšanas pamatus, digitālo bilžu apstrādes pamatus un realizēt katrs savu radošo projektu, kā arī tiks apskatītas citas individuālas ar multimediju jomu saistītas lietas. Apmācība piemērota ikvienam interesentam no 16 gadu vecuma, kas vēlās attīstīt savas prasmes un zināšanas multimediju jomā kā darbā tā ikdienā. Pateicoties Eiropas lauksaimniecības fonda, Lauku atbalsta dienests un Madonas novada fonds atbalstam, visas mācības ir pieejamas bez maksas, taču vietu skaits ierobežots līdz 15 personām. Šī būs jau trešā grupa, ko plānojam apmācīt pēdējo dažu gadu laikā.

Pieteikšanās.

Atsūti lūdzu savu vārdu un uzvārdu, kā arī mob.tel.nr. ar piezīmi "Kanna" kā ziņu uz Multimedijustudijakanna lapu vai raksti sms uz 25634383 / Lauris /. Pieteikšanās termiņš nolikts 10.02.2019.

Nekavējies un piesakies tūlīt.

Lūdzu padalies ar šo informāciju, lai arī citiem ir iespēja uzzināt!

Jautājumu un neskaidrību gadījumā droši sazinies ar mums.

Projektu koordinē: Biedrība Melnais Piens

Informāciju ievietoja: Dāvis Veckalniņš
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums