Madonas novada pašvaldības vadības vēlējumi svētkos!

iesūtīts: 2018.12.21 11:18

Lai saprastu patieso dzīves vērtību, ir labi uz to ik pa laikam paskatīties no malas. Tāpat, kā uz gadu, kurš mainās uz jaunu īsu brīdi pirms Ziemassvētkiem. Novēlu ikvienam novada iedzīvotājam sajust sevī lepnumu un prieku par paveikto šī gada garumā, uzstādīt sev augstus mērķus nākamajam gadam, un šajā pirmssvētku laikā sajust sev apkārt tik daudz mīlestības, cik spēj dot vien tāds laiks kā Ziemassvētki!

Agris Lungevičs
Madonas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs



Ziemassvētki ir ticības stipruma svētki, kas cilvēkiem atgādina par mūžīgām vērtībām kā  mīlestību, labestību un līdzjūtību. Atverot  savas sirdis,  dāvāsim līdzcilvēkiem prieku par pasauli, kurā valda miers un  cerība  par labāku nākotni.  Lai katrā no mums ienāk Ziemassvētku gaisma ar dievišķo mīlestību, kas vadītu mūs ikdienas , lai piepildītu savus sapņus!

Priecīgus un gaišus Ziemassvētkus un panākumiem bagātu Jauno gadu!

‌Zigfrīds Gora
‌Madonas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks izglītības, kultūras un sociālajos jautājumos



Miera un brīnumu pilnus Ziemassvētkus, mirdzumu acīs un siltumu dvēselē, iedvesmu darbā un laiku zvaigžņu skaitīšanai, sargenģeli uz pleca un mīļus cilvēkus sev blakus Jaunajā 2019.gadā!
‌Ivars Miķelsons
‌Madonas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks uzņēmējdarbības atbalsta, tūrisma attīstības un komunālās saimniecības jautājumos 



Ziemassvētku laiks ir ticības, cerības un mīlestības laiks. Brīdis, kad pēc visgarākās un tumšākās nakts sākas ceļš uz gaismas pusi, uz pavasari, uz atdzimšanu. Nav tik svarīgi, ko labprātāk svinam – saulgriežus, Kristus bērniņa dzimšanu vai savu bērnu prieku par izgreznotu eglīti. Svarīgi, ka Ziemassvētki nāk ar mieru, paļāvību un gaišāku skatu uz rītdienu. Cilvēka daba ir tāda, ka nevaram būt labi un nevainojami katru dienu. Ikdiena bieži vien dara mūs steidzīgus, neiecietīgus, dusmīgus. Ziemassvētki mudina salīgt, piedot un pasmaidīt. Šis laiks stiprina ģimenes, vairo saticību un vēlmi iepriecināt vienam otru. Tas ir laiks, kad kļūstam sirsnīgāki, līdzcietīgāki, dāsnāki. Tieši tādēļ mēs katru gadu no jauna ar prieku gaidām Ziemassvētkus. Tie atnes ticību labajam, cerību uz gaismu un vairāk mīlestības pret līdzcilvēkiem. Es novēlu, lai katrā ģimenē ienāk Ziemassvētku gaisma, es novēlu, lai katram sirdī ielīst Ziemassvētku miers, lai Jūs varētu izjust savā sirdī to dievišķo mīlestību, kuru mēs  šajos svētkos pieminam, lai tā piepilda Jūsu sirdis, lai tā vada Jūsu gaitas, lai tā pavada Jūs visā nākamajā gadā līdz pat nākamajiem Ziemassvētkiem. Priecīgus Ziemassvētkus.

‌Guntis Ķeveris
‌Madonas pilsētas pārvaldnieks


Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums