Improvizētā šova “Meklējam Vainu” izrāde Madonā.

iesūtīts: 2018.10.15 11:18
Improvizētā šova “Meklējam Vainu” laikā skatītājiem būs iespēja dalīties ar savām un savu draugu problēmām, lai redzētu, kā kopā ar improvizatoriem šova vadītāja tās atrisina. Pati vadītāja saka tā: "Mēs neesam vainīgi, ka mūsos ir pa kādai mazai vainai. Tas ir pilnīgi normāli! Vainu meklēšana ir pirmais solis ceļā uz veselīgu dzīvesveidu." Pat ja šķiet, ka nekas nekaiš, esi drošs – šeit atradīs arī Tavu vainu!


 

2014. gada 27. martā improvizācijas teātra “Tea Tree” pirmie aktieri kāpa uz skatuves, lai spēlētu savu pirmo izrādi. Kopš tās dienas ir pagājuši četri gadi, kopā nospēlētas vairāk nekā 100 izrādes, apmācīti aptuveni 70 improvizēt gribētāji, un viss joprojām turpina notikt. Teātra galvenā vērtība ir skatītāji, dodot tiem neaizmirstamus stāstus, nevis tikai jokus, kurus pēc minūtes aizmirst. Vairāk par TeaTree Impro – www.teatree.lv

Izrādes vakars nolikts 20.10.2018. (sestdienā) plkst 18.00 MCity centrā, Augu ielā 27, Madonā. Durvis vērsim 17.30, lai nesteidzoties iemalkotu tēju vai kafiju.

Biļešu cenas uz izrādi būs 3.00 eiro, veicot iepriekšēju rezervāciju.

Biļešu iegāde pasākuma dienā pirms vakara sākuma. Jāpiemin, ka biļešu skaits uz izrādi ierobežots. Tāpēc rezervē tūlīt, jo vēlāk nebūs.

Biļešu rezervāciju pieņemam attālināti tepat biedrības Melnais Piens lapā vai sazinoties pa tālruni 25634383 /Lauris/. Jums jāatsūta vārds, uzvārds, tel.nr. un vajadzīgo biļešu skaits.

Ja ir kādi precizējoši jautājumi, droši sazinieties ar mums.

Neesi sēne nepaliec mežā - atnāc un pavadi pozitīvu vakaru Augu ielā.


Informāciju iesūtija: Lauris Krievs
Informāciju ievietoja: Dāvis Veckalniņš
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums