.

Madonā, iespējams, varēs studēt bakalaura studiju programmā “Sociālais darbs”

iesūtīts: 2018.09.25 16:52
21. septembrī Madonā tikās Studiju akreditācijas komisijas apstiprināts eksperts un novada pašvaldības un Sociālā dienesta vadība, ar mērķi novērtēt un uzklausīt argumentētu pamatojumu profesionālā bakalaura studiju programmas “Sociālais darbs” izmaiņu novērtēšanai un realizēšanai Latvijas Universitātes (LU) Madonas filiālē.

Eksperts atzinīgi novērtēja kvalitatīva studiju procesa nodrošināšanas iespējas (Madonas pilsētas vidusskola), bibliotēkas resursus (Madonas novada bibliotēka), kā arī ēdināšanas, nakšņošanas u.c. iespējas studentiem Madonā.

Balstoties uz eksperta atzinumu un izteikto atbalstu programmas nepieciešamībai Madonas filiālē,  oktobra beigās Studiju akreditācijas komisija lems par iespēju atļaut realizēt studiju programmu "Sociālais darbs" LU Madonas filiālē.

Studiju programmas “Sociālais darbs” realizācijai, akreditācijas komisijai tika pieteiktas arī Latvijas Universitātes Alūksnes, Cēsu un Kuldīgas filiāles.

Informācija būs pieejama LU mājaslapas sadaļā FILIĀLES https://www.filiales.lu.lv/, gan FB: https://www.facebook.com/lu.madonasfiliale/, gan Madonas un citu pašvaldību mājaslapās.

Pateicos par ieguldījumu rezultātā visiem procesā iesaistītajiem!


Uz tikšanos studijās!

Lolita Kostjukova

LU Madonas filiāles direktore

29146912

madona@lu.lv



‌Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums