Uzsākti būvdarbi projektā "Ielu pārbūve un lietus ūdeņu novades sistēmas izbūve industriālajā teritorijā Sauleskalnā, Madonas novadā"

iesūtīts: 2018.08.23 09:47
Madonas novada pašvaldība sadarbībā ar Centrālo finanšu un līgumu aģentūru īsteno projektu Nr. 5.6.2.0/16/I/011 “Ielu pārbūve un lietus ūdeņu novades sistēmas izbūve industriālā teritorijā Sauleskalnā, Madonas novadā”.

Projekta mērķis ir Sauleskalna ciema industriālās teritorijas revitalizācija, reģenerējot degradēto teritoriju atbilstoši Madonas novada attīstības programmai 2013. – 2020. gadam, nodrošinot videi draudzīgu un vides ilgtspēju veicinošu teritoriālo izaugsmi, radot jaunas darba vietas, piesaistot nefinanšu investīcijas, pārbūvējot ielas, kas nodrošina piekļuvi industriālajai teritorijai.

Projekta ietvaros ir uzsākti būvdarbi Kārļa un Sauleskalna ielās, tos veic SIA “8 CBR” un būvuzraudzību veic SIA “RoadLat”.

Projektā paredzēts veikt Kārļa un Sauleskalna ielas, kas ir piekļuves ielas degradētajai teritorijai, pārbūvi, veicot sagatavošanas darbus, zemes klātnes izbūves darbus, segas izbūvi, labiekārtošanu, lietus ūdens kanalizācijas izbūvi un apgaismojuma izbūvi projektā paredzētajās vietās. 


Foto: Edgars Gailums



Informāciju sagatavoja: Inese Solozemniece
‌Attīstības nodaļas
‌projektu sagatavošanas un ieviešanas speciāliste 

‌Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums