VAS "Latvijas dzelzceļš" informē

iesūtīts: 2018.08.15 14:32
Remontdarbu dēļ uz laiku slēgs dzelzceļa pārbrauktuves Madonas-Gulbenes dzelzceļa līnijā, nodrošinot satiksmes organizāciju pa alternatīviem ceļiem.


Pārbrauktuve dzelzceļa posmā Madona-Gulbene, Liedupes-Rožkalnu ceļa 79.kilometrā, būs slēgta no 21. augusta plkst.8.00 līdz 24. augusta plkst.14.00.

Minētās pārbrauktuves apbraukšanai autovadītājiem ieteicams izvēlēties Jaungulbene-Līgo  vai autoceļš P37 (Madona-Gulbene). Autovadītāju ievērībai tiks izvietotas satiksmes organizācijas ceļazīmes.

Atsevišķās dienās šajā dzelzceļa posmā plānoti vēl vairāki remonti uz pārbrauktuvēm. 22.augustā laikā no plkst.7 līdz plkst. 19 tiks slēgta dzelzceļa pārbrauktuve autoceļa Tirza-Jaungulbene-Liede 81.kilometrā, 23.augustā tiks slēgta autoceļa Ušuri-Gulbītis-Rimstavas 84.kilometrā esošā pārbrauktuve, bet 24.augustā nevarēs šķērsot autoceļa Tūjas-Doktas-Saulītes posmā esošo dzelzceļa pārbrauktuvi nr.434.

Visos minētajos gadījumos tiks nodrošinātas informatīvās zīmes par satiksmes organizāciju.

VAS “Latvijas dzelzceļš” ir publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītājs un koncerna “Latvijas dzelzceļš” valdošais uzņēmums. Koncernā ietilpst arī sešas meitas sabiedrības – AS “LatRailNet”, kas veic infrastruktūras maksas noteikšanu un dzelzceļa infrastruktūras jaudas sadali, SIA “LDZ CARGO”, kas nodrošina dzelzceļa kravu pārvadājumus un starptautiskos pasažieru pārvadājumus, infrastruktūras būvniecības un uzturēšanas uzņēmums SIA “LDZ infrastruktūra”, ritošā sastāva remonta un uzturēšanas uzņēmums SIA “LDZ ritošā sastāva serviss”, apsardzes uzņēmums SIA “LDZ apsardze”, kā arī loģistikas uzņēmums SIA “LDZ Loģistika”.



Informāciju iesūtīja: VAS "Latvijas dzelzceļš"
Korporatīvās komunikācijas daļa
‌‌Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums